Ashley Olsen afslører sin træning: træn som the Olsen-twins
© Wenn.com

Ashley Olsens foretrukne øvelse

Olsens træner afslører den kendte tvillings træningsrutiner, som du let kan kopiere hjemme på stuegulvet

14. januar 2018 af Marie Alkestrup

Den ene halvdel af verdens måske mest kendte tvillingepar, Ashley Olsen, startede som barnestjerne, men er nu en anerkendt designer. Sammen med sin søster Mary-Kate Olsen har hun skabt det stilfulde brand The Row, og bliver i dag anset som stilikon. Den velklædte duo er dog meget private, men gennem årene har vi alligevel fået lov at smugkigge i Ashley Olsens cool lejlighed, og nu er vi også blevet klogere på tvillingens træningsrutine, takket være hendes træner.

Psst ... Her er hudplejeserien, som Olsen-tvillingerne bruger

Træner uden udstyr

Ifølge Ashley Olsens private træner, Jessica Schatz, er Ashley glad for en kombination af pilates og yoga, og sammen med Schatz træner hun oftest forskellige variationer over planken.

“Vi laver mange plankeøvelser, og forskellige variationer af planken, som eksempelvis omvendt planke, side body core og træning af benene. Vi laver også den klassiske planke på gulvet, og fokuserer på at bruge hele kroppen, og på at styrke kroppens kerne,” siger Schatz til People. 

Ifølge Jessica Schatz kræver det næsten intet udstyr at træne som Ashley Olsen, da de fleste øvelser kan laves på gulvet, hvorfor der ikke er brug for andet end en simpel yogamåtte. 

Vil du gerne træne som den stilfulde tvilling, kan du gøre det helt gratis ved at finde øvelserne på Jessica Schatz' Instagram-profil. Nedenfor har vi samlet et lille udpluk af de enkle, men effektive øvelser.

Måske er du interesseret i ...

Seneste