Er det her fremtidens løbesko?

Adidas er i gang med at udvikle en banebrydende teknologi, der kan blive fremtidens løbesko. Det er et 3D-print, som er skabt til netop din fod

Adidas har i dag afsløret det, der muligvis bliver fremtidens løbesko: Adidas Futurecraft 3D. Det en unik 3D-printet mellemsål til løbesko, som kan skræddersys til enhver løbers individuelle behov for støtte.

Det er en sål, som vil tage standarden for løbesko til et helt nyt niveau, da det giver støtte til foden, som vil gøre det muligt for dig, der kan lide at løbe og dyrke sport, at yde dit bedste.

Visionen for Adidas er, at du i fremtiden kan gå ind i en adidas butik, løbe kortvarigt på et løbebånd og straks efter få en speciallavet, unik 3D-printet løbesko.

“Futurecraft er vores legeplads. Det er her, vi udfordrer os selv hver dag for at udforske grænserne for vores håndværk. Vi innoverer materiale og produktionsmedtoder, bringer det familiære ind i fremtiden. Vi krydser kvaliteterne ved de håndlavede prototyper med det ubegrænsede potentiale ved nye produktionsteknologier. Futurecraft er hurtig, rå og reel – det er vores tilgang til design”, fortæller Paul Gaudio, Adidas' kreative direktør.

Adidas (og os glade løbere!) håber, at teknologien bliver klar til salg i Danmark i 2016.

DET SENESTE NYE DIREKTE TIL DIG