Gør hele din dag ekstra god med disse 9 yogaøvelser

Se hvornår, du skal lave yogaøvelserne, der er geniale til at vække kroppen, til at give ny energi eller til at komme helt ned i gear

Yoga har alle dage været godt for krop og sjæl. Brug yoga til at få balance i systemet morgen, middag og aften. Start din morgen med lette øvelser, få mere energi i løbet af dagen, og kom helt ned i gear, inden du skal sove. Din krop vil takke dig!

Væk kroppen

Morgenen er et godt tidspunkt på dagen at lave yoga på. Når du vågner op, stiv i kroppen efter en nat på langs, føles smidiggørende stræk, der vækker kroppen, skønt. Alene det at få kontakt til dit åndedræt fra morgenstunden vil få en positiv effekt på resten af din dag: Du kan lettere trække vejret dybt og roligt og oplever både mere ro, energi og overskud.

Se de 3 morgenøvelser på video her

Få et skud energi

Yoga i løbet af dagen er noget af det bedste, du kan gøre for dig selv. Med få øvelser bliver de fastlåste områder i en siddetræt kontorkrop løsnet op og strakt og styrket. Det baner vejen for, at blod og ilt lettere kan finde vej til indre organer og helt ud på celleplan. Dit energiniveau og humør får et mærkbart løft – og det samme gør din evne til at koncentrere dig. Resten af dagen.

Se de 3 middagsøvelser på video her

Bliv klar til natten

Yoga afstresser både fysisk og mentalt, og med ganske få afspændende yogaøvelser som aftenrutine har du en naturlig sovepille. Når du tillader kroppen at slappe helt af og give slip, og du trækker vejret roligt ned i maven, beroliges dit nervesystem. Det giver dig langt bedre forudsætninger for at ryste dagen af dig, komme helt ned i gear og få en god nats søvn.

Se de 3 aftenøvelser på video her