Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

© Self Magazine

Her bør du aldrig have din telefon, når du løber

Der er mange gode ting ved at have din telefon med dig, men her er 4 steder, du absolut ikke bør have den. Læs hvilke her

Det kan være smartat have sin telefon på sig, mens man løber. Både for at kunne bruge den som musikafspiller eller til at tracke sin løbetur – men også i tilfælde af, du får brug for at ringe.

Der er dog lige nogle steder, du helt sikkert IKKE bør opbevare din telefon, mens du er ude at løbe. Primært fordi, det er uhygiejnisk, eller fordi du kan risikere at ødelægge den.

I din bh Det virker måske som et smart sted at have sin telefon. Særligt da din sports-bh sidder stramt, og nemt kan holde telefonen fast. Men da du højst sandsynligt sveder, risikerer du, at din telefon tager skade af fugten.

Derudover er din telefon fyldt med så mange bakterier, at det kan være generende for din hud.

I hånden Ofte ser man løbere pile af sted med deres telefon i hånden. Det er en virkelig dårlig idé. Igen vil din telefon blive drivvåd af sved. Og måske er du ydermere så uheldig at tabe den.

Nede i bukserne Det siger næsten sig selv. Men selvom elastikken i dine løbebukser virker forholdsvis stram, kan telefonen sagtens glide enten ned i bukserne eller hoppe ud.

I din strømpe Der er flere grunde til, det er en virkelig dårlig idé at opbevare sin telefon i sin strømpe, når man løber. For det første er det ikke superlækkert, at telefonen bliver badet i fodsved. For det andet vil du før eller siden komme til at ødelægge telefonen, fordi du kommer til at træde forkert.

Mere om Træning? Få Costumes nyhedsbrev