Mindfulness til Copenhagen Health Week

Københavns sundhedsuge nærmer sig, og vi giver dig her vores bud på 3 events, du skal deltage i om yoga og meditation

Fra 23.-30. august afholdes Copenhagen Health Week, hvor du kan prøve kræfter med alverdens sunde og sjove aktiviter.

Køb en billet på Copenhagenhealthweek.dk, hvor du også kan se programmet, og hold øje, når vi her på Costume.dk anbefaler de bedste events gennem ugen: Fra kajaksejlads til yoga og crossfit.

Se med her, hvor vi anbefaler tre mindfulness-workshops og træningssessioner under Copenhagen Health Week, som du alle kan deltage i med din billet.

WORKSHOP: MINDFULD EATING, YOGA OG KROPSMEDITATION , BOTANISK HAVE, 24. AUGUST, KLOKKEN 16.00 – 17.30 Har du et ønske om at forbedre din indre og ydre sundhed? At skabe bedre balance og harmoni mellem din krop og dit sind? På workshoppen lærer du simple teknikker og øvelser til at opnå mere sundhed, velvære og indre ro i hverdagen, og du bliver guidet igennem en enkel indføring i mindfulness meditation og simple yogaøvelser. Undervisningen foregår på dansk og på et niveau, hvor alle kan være med.

INTENSIV PILATES OG YOGA I NØRREBROPARKEN, 25. AUGUST, KLOKKEN 17.00 – 19.00: Kom med når BodyResources arrangerer to timers intensiv træning under åben himmel for både øvede og nybegyndere. BodyResources’ events består af en kombination af Mentaltræning, yoga og pilates. Mentaltræningen afspændinger og afstresser. Yogaen udrenser krop, hoved og hjerte. Pilates skaber større fysisk bevægelighed og styrker den dybe muskulatur.

FOREDRAG: STIL SKARPT PÅ DIT SIND, 26. AUGUST 19.00 – 21.00, SKYTTEGADE 3, 2200 KØBENHAVN: Mange er opmærksomme på kroppens sundhed og fitness. Men hvor mange er opmærksomme på at passe og pleje sindet?

Formålet med foredraget er at introducere dig for sindet og undersøge sammenhængen mellem tanker og følelser og ord og handlinger for at du derigennem kan blive opmærksom på at bryde gamle negative tankemønstre og selvfortællinger.

Du får nye perspektiver på sammenhængen mellem din sundhed og din sindstilstand.
Redskaber til hvordan du bliver bedre til at tage ejerskab over livets hændelser og dermed opleve mere glæde, harmoni og indre ro i hverdagen – både med dig selv og med andre.

Foredraget er interaktivt og veksler mellem oplæg fra foredragsholder og refleksion og øvelser i mindre grupper og i plenum.