Vi tester: Life Changing Event

Costume.dk har testet en hel dag i sundhedens tegn hos The Studio i Hellerup – læs vores bedømmelse her og vind selv en plads

Sommeren er lige rundt om hjørnet, og de fleste af os drømmer om at have balder af stål og mave som et vaskebræt. Det samme gør vi på Costume.dk, og vi har derfor testet en hel dag i sundhedens tegn sammen med Camilla Malmberg, Gitte Høj og deres Life Changing Event i The Studio i Hellerup.

Læs vores bedømmelse af dagen her, hvor vi giver eventet karakterer fra 1-6, og læs også, hvordan du selv kan vinde en plads på et kommende event!

LIFE CHANGING EVENT Dagen står på tre timers træning efterfulgt af en halv dags detox, og der er dømt sved i lange baner, når løbecoach, kostvejleder og forfatter Gitte Høj og træner Camilla Malmberg først går i gang med at svinge pisken.

Costume.dk møder op i The Studio i Hellerup, hvor Camilla og Gitte står klar til at tage imod os. Omgivelserne er lækre, og studiet er delt op i to rum: Et rum til kostvejledning og et til træning.

Efter en halv time er træningssalen ved at være godt fuld med dagens otte deltagere – normalt er der seks personer på holdet – og alle der deltager i dagens event, er ved at være klar.

De to instruktører starter med at fortælle om dagens program, der består af 40 minutters TRX, 35 minutters løb og til sidst 35 minutters barretræning efterfulgt af introduktion til de juice, som vores kost skal bestå af resten af dagen.

Vi lægger ud med de 45 minutters TRX. Træningen er hård, men også virkelig fed, og det kan bestemt mærkes, at musklerne bliver godt brugt.

Derefter står den på løb og løbeteknik, og på trods af et par virkelige tunge TRX-ben, føles det slet ikke så hårdt, som forventet. Gitte retter hver enkel persons løbestil til, og vi lærer, hvordan vi kan blive hurtigere.

Vi slutter dagens træning med 45 minutters barre. På trods af lidt udfordringer med smidighed i kroppen, er det faktisk rigtig sjovt, og der er mange elementer i træningen, der minder om yoga og pilates.

Efter træningen står den på detox. Vi får udleveret en kokosvand fra Mycoco, Pukka-te, tre juice og en mandelmælk fra Slowjuice Copenhagen. Resten af dagen skal vi indtage en juice hver anden time og supplere med vand, kokosvand, mandelmælk og te for at få renset helt ud i kroppen.

RESULTAT
Sulten melder sig på intet tidspunkt i løbet af dagen – hverken om aftenen eller næste morgen. Meget væske er blevet indtaget, og det resulterer i ret mange toiletbesøg!

Resultatet kan både ses og mærkes: Kroppen er fyldt med energi, på trods af noget ømhed efter træning. Der er en god følelse i maven, som i øvrigt ser fladere ud end før – bonus!

VILLE VI GØRE DET IGEN?
Helt bestemt! Træningen var rigtig god, og selvom der var flere på holdet, følte vi virkelig, at både Camilla og Gitte havde fokus på hver enkel. Vi var vilde med detox-delen, for vi kunne bestemt både føle og mærke resultatet på trods af, at det kun var over én dag.

En hel dag dedikeret til at nulstille kroppen på den her måde var fedt, og det er bestemt ikke sidste gang, vi har gjort det!

SÅ GODT ER DET
CCCCCC

SÅ GODT ER DET TIL PRISEN
CCCCC

HVOR
The Studio Hellerup
Annasvej, st. tv.
2900 Hellerup

HVORNÅR
Alle events er fra 13.00-15.00.

PRIS
500 kroner

Book en plads på Camillamalmberg.com.

Kunne du også tænke dig at prøve dette? Vind en plads til Life Changing Event her.