Vand med smag, der vil give dig en fladere mave
© Pinterest / Kitchen Confidante

Vand med smag, der giver dig en fladere mave

Detox behøver ikke at være besværligt. Vi fundet 3 nemme opskrifter, som hjælper til en bedre fordøjelse og giver dig en fladere mave

Costumes chefredaktør har tidligere testet en detoxkur, som tillod både mad og alkohol, kort sagt en kur, som ikke indbærer, at hele ens livsstil skal lægges om.

Men du kan også lave din helt egen og meget simple detoxkur, uden at det kræver alverdens ting og penge. Kort sagt hedder opskriften vand med smag.

Ved at drikke rigeligt med vand kan vi nemlig udskille de giftstoffer, som vi optager via vores mad.

Kig med nedenfor, hvor vi har samlet en række sunde opskrifter på vand med smag, som du nemt selv kan lave med en række enkle ingredienser, der hjælper på fordøjelsen og som dermed kan give dig en fladere mave.

Har du svært ved at få drukket nok vand i løbet af dagen, kan du også bruge disse opskrifter til at gøre vandet i din vandflaske lidt sjovere og lettere at få drukket. Men husk, at du ikke må genbruge den.

Agurk & citron-vand

Citron kan forbedre din fordøjelse, ved at udskille giftstoffer fra den mad, du har indtaget. Derudover vil c-vitaminen forbedre din hud.

INGREDIENSER:

1/2 agurk

1 citron

Mynte

Vand

Fyld kanden med vand, og lad den stå natten over i køleskabet.

Ingefær & mynte-vand

Har du ondt i maven eller ondt i halsen, så prøv denne drik. Ingefær kan bruges til at mindske eller helt afværge problemerne med dens anti-inflammatoriske egenskaber.

INGREDIENSER:

1 agurk, skåret i tynde skiver

5 cm frisk skrællet ingefær

2 citron eller lime skiver til pynt

10-12 friske mynteblade

Lidt Himalayasalt

Eventuelt: Lidt pebermynteolie

Bland ingredienserne sammen, og lad det stå og trække i køleskabet i 3-4 timer.

Mango, citron & ananas-vand

Ananas er propfyldt med bromelain, et anti-inflammatorisk enzym. Mango kan give dig en fladere mave, da det er med til at forbedre fordøjelsen.

INGREDIENSER:

Ananas og mango skåret i skiver

Et par citron skiver

Vand

Bland alle ingredienserne sammen og servér.

MERE FRA COSTUME