Designernes favoritter: Becksöndergaard

Afsnit 1: Designernes favoritter: Becksöndergaard

Skrevet 30. sep 2012 af Costume.
Skriv en kommentar

1:

Mette Flintholm, chefdesigner hos Becksöndergaard

2:

Håndstrikket poncho til 699 kroner

“Jeg glæder mig allermest til den 70er inspirede håndstrikkede poncho. Jeg er vild med farvekombinationen og mixet af forskellige strikketeknikker - et håndværk jeg selv drømmer om at dygtiggøre mig indenfor. Den er nem at tilpasse det danske klima - cool udenpå en skindjakke eller blot brugt som en varm sweater som vil lyse op i det mørke efterår, hvor vi trænger til farver!” siger Mette Flintholm.

3:

Sort pung i lakseskind til 449 kroner

“Denne funktionelle og sofistikerede pung er hverken for stor eller for lille. Der er lige akkurat plads til et pas så den også fungerer optimalt på rejser. Fiskeskindet er det smukkeste materiale jeg længe har set. Fiskens rå mønsterskabende struktur kombineret med de små metallynlåse giver et meget elegant og samtidig underspillet udtryk. Desuden ældes den med ynde!”

Forhandlernummer 35 83 70 83.

4:

Tørklæde til 599 kroner

“Striber er ikoniske for Becksöndergaard og det samme gælder farver og kvalitet - i det bløde og meget vanedannende materiale Modal/Cashmere går det hele op i en højere enhed og resultatet er et tørklæde jeg vil bo i hele vinteren og sikkert flere år - jeg holder især af design med lang levetid og som ikke er knyttet op på en specifik sæson men noget man bliver ved med at tage frem fra sit klædeskab år efter år - den evne har striber altid haft i min garderobe - lige siden 80ernes sømandstrøje blev min favorit!”

Mette Flintholm, chefdesigner hos Becksöndergaard1 Sort pung i lakseskind til 449 kroner3
Håndstrikket poncho til 699 kroner2 Tørklæde til 599 kroner4
Kommentarer

Relaterede

Mest læste


Abonnér på COSTUME nu! Se alle tilbud