Insidertips til din sommerferie

Kristina Korsholm elsker New York i maj og juni. "Det er, som om noget nyt og sensuelt venter lige om hjørnet. Nætterne bliver lune, og fester og happenings flytter ud på tagterrasserne

Kristina Korsholm elsker New York i maj og juni. "Det er, som om noget nyt og sensuelt venter lige om hjørnet. Nætterne bliver lune, og fester og happenings flytter ud på tagterrasserne

Skrevet 30. apr 2008 af Costume.dk. Foto: costume.dk

Cool New York, glamourøse Saint Tropez og afslappede Goa? 3 kvinder giver dig deres bedste fifs til deres favorit-sommerdestination

Cool New York
Designervintage, sushi og drinks på hotelbarer. Tag med til skuespillerinde og forfatter Kristina Korsholms New York.
Hvorfor elsker du New York?
"Der findes ingen bedre by i verden. Den er let at finde rundt i, men fordi der er så meget fart på, bliver den aldrig kedelig. Mit møde med New York er lidt som at blive forelsket i en lækker mand. Jo mere du udforsker ham, des bedre bliver han," siger Kristina Korsholm.
Hvor er det bedst at shoppe?
"Madison Avenue har alle de dyre flagship stores, men Soho og The Village har mere interessante butikker med nye designere. En af mine yndlingsbutikker er vintagebutikken Ina, hvor du kan finde designere som Chanel og Christian Louboutin til minimum halv pris."
Ina, 21 Prince Street, inanyc.com

Glamourøse Saint Tropez
Indretningsarkitekt Jill Andersen er vild med Saint Tropez' eksklusive butikker, strandrestauranter og celebre natklubber.
Hvorfor elsker du Saint Tropez?
"Saint Tropez har ry for at være meget fashionabel. Men den er også en meget hyggelig lille havneby med små charmerende gågader. Jeg kan anbefale, at du tager en kæreste med, fordi byen er så romantisk," siger Jill Andersen.
Hvad tager du med hjem?
"Et par superkomfortable Rondini-sandaler fra Atelier Rondini. De oser af casual beach-chik."
Atelier Rondini, 16 Rue Georges
Hvor er det bedst at shoppe?
"Mine favoritbutikker ligger omkring havnen og torvet Place des Lices. Det rene shoppeparadis."

Afslappede Goa
Designer Susanne Rützou har forelsket sig i Goas brede sandstrande med palmer og sjove hippiemarkeder med unika.
Hvorfor elsker du Goa?
"Goa er oplagt til en smuk, varm, malerisk og meget billig strand- og daseferie. Der findes stadig masser af efterkommere af hippier, som giver en helt særlig afslappet og sjov stemning. Vi er begyndt at bevæge os mere nordpå op mellem Mandrem- og Arambol-strandene, som er knap så turistede. Brede sandstrande med små bambushytter, hvor der er langt mellem liggestolene," siger Susanne Rützou.
Hvor er det bedst at shoppe?
"På Anjuna-stranden er ånden fra 1968 bevaret, og hver onsdag er der Flea Market, berømt for sit sære miks af tøj, smykker, cd'er og røgelse. Om fredagen holder byen Mapusa Friday Market, som er et rigtigt loppemarked med tøj, men også fisk, frugt og blomster. Min yndlingsbutik er Sangolda i byen Sangolda, der er drevet af de samme, som driver Nilaya Hermitage. Butikken ligger i en flot portugisisk villa og er en klasse for sig i Goa, som også betyder, at det, du finder - som indiske og portugisiske antikviteter - er noget dyrere end ellers."

Se resten af den store rejseguide i Costume nummer 74.

 

 

 

 

Skriv en kommentar
Kommentarer

Konkurrencer

Mest læste


Abonnér på COSTUME nu! Se alle tilbud