Blogger og model Jeanne Damas er det perfekte eksempel på en stilfuld parisienne. 

© Instagram / @jeannedamas

4 stilhemmeligheder, alle franske kvinder kender

Ubesværet og elegant, tilbagelænet og stilfuld. Franske kvinders signaturstil er eftertragtet verden over, og med disse tips kommer du et skridt nærmere det franske look

5. juli 2017 af Marie Alkestrup

Franske kvinder formår som ingen andre at balancere ubesværet og elegant, hvilket har gjort deres look eftertragtet verden over. 

Hvis du drømmer om at gøre dem kunsten efter, giver vi dig her fire stilhemmeligheder, alle franske kvinder kender, som nemt kan kopieres – også selvom du kommer fra kolde Skandinavien.

Psst ... Her er de tre it-girls, du skal kende

Den rette holdning

Tag et kig på de franske kvinder, og du vil opdage, at de bærer sig selv på en måde, vi danskere kunne lære meget af. De går med stolt, rank ryg, og holdningen får dem til at fremstå selvsikre og i kontrol. 

Øv dig derfor på at gå igennem gaderne med rank ryg, og lær at få den rette holdning med disse rygøvelser

Prikken over i'et

Selvom 60'ernes store idol Jane Birkin oprindeligt er fra England, er hun i dag en af Frankrigs mest anerkendte stilikoner, ligesom døtrene Lou Doillon og Charlotte Gainsbourg.

Et af Jane Birkins signaturdesign var en helt bestemt taske – ikke den dyre Birkin-taske fra Hermés, men derimod en flettet kurvetaske. Find flotte strandtasker, inklusiv kurveflet, her

Lad stiletterne stå

Elegance er ikke nødvendigvis lige med høje hæle, da stiletter ofte kan lede til en anstrengt gang, der er alt andet end stilfuld. 

Franske kvinder ser aldrig for stylede ud, og det afslappede look opnår du lettest ved at vælge en flad sko, ligesom parisienne og it-pige Jeanne Damas nedenfor.

Keep it simple

Skødesløs og ubesværet er to af nøgleordene i den franske stil, derfor handler det om at holde dine accessories på et minimum. 

Følg Coco Chanel, som er citeret for at sige: “Før du forlader hjemmet, så kig i spejlet og tag en ting af igen.”

Måske er du interesseret i ...

Vores favoritter fra Avène

15 se lotion micellaire 400ml pb9u53blq64jjfzws0rwia
09 hydrance legere 40ml yr689nlm97i6mcxucgxqig
16 ystheal intense 30ml apl ggqln0ywginmph0 aalc g
17 trixera lait 400ml ivwysqg332uunp evkmwrg
09 sprayeau 150ml b1h8us36jjbc7fqf4oq1tw
09 masque apaisant 50ml i6rbagwyzzytfafki go0g

Seneste