© Youtube

Gå på opdagelse i Kendalls klædeskab

Kendall afslører sin bedste gave fra Kanye West i en vild virtual reality-video, der giver et 360 graders kig i supermodellens garderobe

16. august 2017 af Amira Høg Daimar

I år fejrer Vogue 125-års jubilæum og i den anledning kan du på magasinets Youtube-kanal få et eksklusivt kig i klædeskabet hos supermodeller som Kendall Jenner og Cindy Crawford.

I en række virtual reality-film kan du se topmodellernes personlige favoritter og høre historien bag deres bedste køb, mens du bruger musen til at gå på opdagelse i deres private garderober.

Videoserien, Supermodel Closets, er blevet til i et samarbejde mellem Condé Nast Entertainment, der udgiver Vogue, og Googles virtual reality-platform Daydream. De fem film i serien er optaget med særlige 360 graders kameraer, der skaber en virkelighedstro oplevelse.

I den første film, som netop er lanceret, fremviser Kendall Jenner sit overdådige walk-in closet og løfter sløret for en af de mest betydningsfulde gaver fra Kanye West. De fire andre film i serien bliver offentliggjort løbende frem til midten af september.

Kom med ind i Kendalls klædeskab her: 

Måske er du interesseret i ...

Vores favoritter fra Avène

1 micellar ocz g51lohvtozfdubpbmw
2 ystheal pbm7glwrdq odtixwg biw
3 hydrance u 827yk8iqeqzuuwz9peza
4 mask lr0sig1uerptsxoo1nrkqw
5 thermale k2dtdzjhaxw4tt2hhu7j7w
6 trixera ptsaielrpatwjlujh2dz0w

Seneste