© Instagram

Hvem skal være Årets Instagrammer 2016?

Costume og Bolig Magasinet har i samarbejde med Wallo nomineret årets bedste Instagrammere 2016. Stem på dine favoritter og deltag i lodtrækningen om en billedvæg med dine Instagrams

29. november 2016 af Trine Oehlenschlæger

Instagram er kommet for at blive og det er på tide, at vi hædrer og ærer de aller bedste profiler, som hver dag inspirerer, guider og giver os stof til eftertanke. Derfor præsenterer Costume og Bolig Magasinet i samarbejde med de seje gutter fra Wallo, der kan printe og indramme dine Instagrams: Årets Instagrammer 2016

Vi har på redaktionerne nomineret de bedste Instagrammere i en række forskellige kategorier, men det er op til DIG at vælge, hvem der skal vinde. 

Nomineringerne er givet til de profiler, som vi vurderer har haft et særlig godt 2016 på Instagram, har formået at opnå succes gennem mediet, har gjort noget ekstraordinært eller inspireret på en særlig måde. 

Kategorierne kan du se herunder og de nominerede finder du i selve afstemningsmodulet:

  • MODE
  • SKØNHED
  • BOLIG
  • LIVSSTIL
  • MAD
  • BRAND
  • BUTIK

Stem og vind

Fra 22. november til og med 4. december kan du deltage i afstemningen om, hvem der skal kåres som Årets Instagrammer 2016 – du deltager samtidig i lodtrækningen om en Wallo billedevæg til en værdi af 3.000 kroner, så du kan forevige dine bedste Instagram-moments.

Hvis du ikke allerede kender Wallo, så er det på tide, at du slår et smut forbi Wallo.dk. Her kan du printe og få indrammet dine Instagrams, så de ikke bare gemmer sig i lommens mørke, men kan komme op på væggen.

Vinderne af Årets Instagrammer 2016 afsløres her på sitet samt på Boligmagasinet.dk tirsdag 6. december.

Vinderen af lodtrækningen fra afstemningen om en Wallo billedevæg får direkte besked.

Præmien kan ikke ombyttes til andre produkter eller kontanter. 

Måske er du interesseret i ...

Seneste