Øreringe: perleøringe, farvede glassten og hoops bliver de populæreste smykker
© Wenn.com / Instagram / @hoyer_no

3 par øreringe, du skal eje denne sæson

I år skal små, diskrete øreringe gemmes væk til fordel for store og iøjenfaldende design. Se og shop de tre slags øreringe, der bør være i dit smykkeskrin

25. juli 2017 af Marie Alkestrup

Tiden for diskrete creoler i guld og sølv er for længst forbi. Din ørepynt skal i stedet være opsigtsvækkende og gøre andre accessories overflødige. 

Flere stilikoner har allerede taget hul på trenden, og hvis du også har mod på at kaste dig ud i et par statement-øreringe får du her de tre design, der bør få en plads i dit smykkeskrin.

Psst ... Uventet trend indtager modeverdenen

De store hoops

Sæsonens øreringe skal larme – også selvom du går efter et par klassiske hoops. Vælg et par, som er større end vanligt, enten en tykkere variant a la Bella Hadid eller tynde og overdimensionerede som Kendall Jenner. 

© Wenn.com
© Wenn.com

Søde perler

Kvaster, blomster eller kirsebær. Mulighederne er mange, når det gælder sæsonens søde og tilnærmelsesvist barnlige perleøreringe. Det bedste ved trenden er, at du helt selv kan lave de fine øreringe, så du får lige præcis det par, du gerne vil have. 

Find vores guide til at lave kvastøreringe her og kirsebærøreringe her.  

A post shared by Høyer (@hoyer_no) on

Statement-øreringe

Vi har længe set de glamourøse øreringe med similisten, som særligt Saint Laurent har været bannerfører for, men nu begynder vi også at se øreringe med farvede glas og store guld øreringe med blanke overflader. Det farvede glas kan vi blandt andet takke Céline for, som kommer til at lancere øreringe med grønne glassten dette efterår. 

Colorblock earrings #CelineFall17 #CelineEarrings #celine

A post shared by Céline Official (@celine) on

Måske er du interesseret i ...

Seneste