Besøg H&M, og støt Syriens katastroferamte børn
© H&M

Besøg H&M, og støt Syriens katastroferamte børn

Highstreetkæden er gået sammen med Unicef om et nyt donationsprogram, som skal støtte nødhjælpsindsatsen for Syriens børn, og du kan være med

16. marts 2017 af Anne Amdi
#hm

H&M er kendt for at tage et stort socialt ansvar. Især bæredygtighed, produktionsprocesser og projekter i katastrofeområder er integrerede fokusområder for brandet

Unicef er en af kædens faste samarbejdspartnere, og nu præsenterer begge parter et donationsprogram, som gør det muligt for H&M's kunder at donere et valgfrit beløb til nødhjælpsindsatsen for Syriens børn. 

Krigen i Syrien har raseret i seks år, og over otte millioner børn i Syrien og nærområderne har behov for nødhjælp.

“Vi håber, at rigtig mange af vores kunder vil bakke op om initiativet, så vi kan hjælpe så mange børn som muligt,” siger H&M’s danske direktør, Christel Friis-Mikkelsen.

Du kan både støtte Unicef i alle H&M's 80 danske butikker og give et bidrag via H&M's app, hvis du er medlem af H&M Club, til og med søndag 19. marts. 

H&M og deres kunder har tidligere støttet arbejdet med børns uddannelse og udvikling, forebyggelse af hiv, rent vand samt katastrofearbejde i Nepal, Østafrika og Filippinerne.


ALT DET, DU IKKE VIL GÅ GLIP AF

Måske er du interesseret i ...

Seneste