Carine Roitfeld skal blandt andet udsmykke stormagasinet Barneys vinduer ud mod det mondæne Madison Avenue i New York.
Carine Roitfeld skal blandt andet udsmykke stormagasinet Barneys vinduer ud mod det mondæne Madison Avenue i New York. © Scanpix

Carine Roitfeld skal arbejde for Barneys

Fransk Vogues tidligere chefredaktør bliver gæstestylist for newyorker-stormagasinet Barneys i efteråret/vinteren 2011

25. marts 2011 af Jette Sandbæk

Efter Carine Roitfeld forlod sit job som chefredaktør for Vogue Paris i slutningen af januar, har der været mange rygter om, hvad den stilfulde parisienne ville kaste sig over. Nogen har gættet på, at hun skulle designe for Dior i samarbejde med Givenchy-designeren Riccardo Tisci, og andre har gættet på, at hun skulle lancere et nyt magasin.

Men nu fortæller Carine Roitfeld til avisen Women's Wear Daily, at hendes nye arbejdsgiver er luksusstormagasinet Barneys i New York. Planen er, at Carine Roitfeld skal style Barneys kampagner, kataloger og nyhedsbreve samt udsmykke Barneys berømte vinduer ud til Madison Avenue.

"Det er meget spændende og et nyt projekt for mig. Barneys er for mig det største navn inden for luksusstormagasiner, og at få lov til at arbejde for dem er en drøm, der er gået i opfyldelse. For en fransk pige er det en stor, stor drøm," siger Carine Roitfeld til Women's Wear Daily.

Måske er du interesseret i ...

Vores favoritter fra Avène

15 se lotion micellaire 400ml pb9u53blq64jjfzws0rwia
09 hydrance legere 40ml yr689nlm97i6mcxucgxqig
16 ystheal intense 30ml apl ggqln0ywginmph0 aalc g
17 trixera lait 400ml ivwysqg332uunp evkmwrg
09 sprayeau 150ml b1h8us36jjbc7fqf4oq1tw
09 masque apaisant 50ml i6rbagwyzzytfafki go0g

Seneste