Fremgangsmåde
Start med at fjerne stenene fra dadlerne, og kom dem i en foodprocessor (en blender kan til nød også bruges), og blend, indtil dadlerne er blevet til en klæbrig, sammenhængende masse.
Hæld dadelmassen i en skål, og tilsæt de øvrige ingredienser. Hak peanutsene groft, inden du tilsætter dem, og hvis din kokosolie er fast, så smelt den først.
Bland det hele godt sammen, indtil det danner en klæbrig, sammenhængende masse, og fordel det derefter i en form med plastikfolie eller bagepapir, så du nemt kan løfte det ud af formen senere. Det er vigtigt at trykke massen godt ned, så barerne kommer til at hænge ordentlig sammen.
Smelt den mørke chokolade, og rør den sammen med kokosolien. Hæld det ovenpå daddelmassen, og sæt derefter formen på køl et par timer, så det hele kan blive ordentligt fast og sammenhængende.
Når Snickers-massen er blevet fast, skærer du barerne ud i den ønskede størrelse. Jeg brugte en form på 12x24 cm, og skar dem ud i 8 müslibarer. Jeg pyntede mine med lidt peanutbutter og hakkede peanuts.
Opbevar barerne på køl indtil servering.
Signe Moesby Leth blogger til dagligt på Amillionmiless.com, hvor hun deler sin passion for sund og nærende mad, og her på Costume.dk vil hun hver uge friste med lækre og inspirerende opskrifter. Læs mere om Signe her.