Fremgangsmåde
VEGETARISKE BØNNEBØFFER
Tænd ovnen på 200 grader, og kom bagepapir på bagepladen.
Blend kidneybønner sammen med æg, tamari og krydderier. Riv squashen groft, og hak rødløg og hvidløg fint. Rør det sammen med bønnefarsen.
Hæld vandet fra majsene, og rør det i farsen sammen med loppefrøskaller.
Lad farsen stå og samle sig i ti minutter. Form farsen til fire bøffer, og læg dem på bagepladen.
Bag bøfferne (sammen med fritterne), men efter 25 minutter tages pladen ud, og der lægges en skive cheddarost på hver bøf. Sæt pladen tilbage i ovnen og lad osten smelte.
SWEET POTATO FRIES
Tænd ovnen på 200 grader og kom bagepapir på en bageplade.
Vask kartoflerne grundigt og skær dem til pomfritter/stave.
Læg pomfritterne på bagepladen, og vend dem grundigt med olivenolie, salt, paprika og chiliflager.
Sæt pladen i ovnen og bag dem i 30 minutter til de er gyldne og let sprøde.
GUACAMOLE
Mos avocadoerne godt sammen med skyr og limesaft.
Tilsæt koriander, spidskommen, salt og peber.
Hak rødløg, hvidløg og chili fint, og rør det i guacamolen.
SERVERING
Læg tomatskiver i fire salatblade, og læg herefter en bøf ovenpå, top med guacamole og slut af med et salatblad.
Server med de sweet potato-fritter og chiliaioli til at dyppe i.