Costume Skønhedsfavoritter: Bedste inner beauty

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med et udvalg af de nominerede produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2017 i samarbejde med Magasin – Stem på dine favoritter her

5. september 2017 af Redaktionen

Bedste inner beauty

Skal skønheden have hjælp indefra, findes der heldigvis mange forskellige kosttilskud, som hjælper huden til at blive smukkere og sundere med glød og udstråling.


1. SKIN LEMONADE - AMAZING SPACE:
Drik dig til en hud i balance med denne forskønnende blanding af blandt andet calcium, aminosyrer og vitamin a, b, og e.

2. Skin Care Collagen Filler - New Nordic:
Collagen er en af de vigtigst byggesten, når det gælder en smuk og smidig hud, og vil du holde alderens tegn for døren, er et tilskud kollagen den bedste løsning.

3. Silky Beauty - Berthelsen:
Med urter og vindrueekstrakt plejes huden indefra og hudkvaliteten optimeres ligesom at fugtbalancen forberedes.

4. Tan Optimizer - Imedeen:
Sommerens sol er desværre langt væk, men skal du på solferie til januar, får du meget mere farve, hvis du tager et tilskud med Imedeens Tan Optimizer.


Sådan deltager du i konkurrencen

Konkurrencen er slut!

Fra 31. august til 12. oktober 2017 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodie bag fyldt med et udvalg af de nominerede produkter fra Costumes Skønhedsfavoritter 2017 i samarbejde med Magasin eller 4 x 1 gavekort på 2.500 kroner til Magasin.

Vi trækker i alt 14 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 12.oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderen offentliggøres på Costume.dk/vinder. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Rikke Amtorp Christensen, Costumes chefredaktør, Marie Alkestrup, Costumes skønhedsredaktør, Silke Grane, skønhedsekspert og blogger og Trine Oehlenschlæger, skønhedsbrandansvarlig for Costume.dk.

De fire kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 21 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodie bags ved skønhedsfavoritter 2017.

Konkurrencen er slut!

Måske er du interesseret i ...

Vores favoritter fra ZALANDO

1 vila idv7njhi8qkiqxs6ycfb3q
3 baum niy cidekfs9tkjxs0ciwq
2 gestuz 4yhy2s8uztbfrkdbz8jeeq
6 vogue 8hdzynzcasaphrndiw2cbg
5 moschino l74rg84z6yd vgj0nk66pw
4 sandal 5hecpqrrej4c5rngjfk98a

Seneste