© Wenn.com

Sådan spiser du dig slank

Det er vigtigt, at du ikke føler dig sulten i løbet af dagen – tværtimod. Få her 5 nemme tips til, hvordan du spiser dig slank

3. januar 2017 af Iform.dk

Du har forhåbentlig også fået masser af god mad i julen og drukket masser af champagne nytårsaften – men hvis du er klar på, at du nu skal tilbage på sporet, giver vi dig her fem nemme tips til at spise dig slank.

Det er nemlig altafgørende for din krop, at din krop har nok energi til en hel dag, og du ikke føler dig sulten og kommer til at spise noget nemt med lidt for mange kalorier i.

1 // Spis fem gange om dagen

Det er vigtigt, at du spiser flere gange om dagen, så du på den måde undgår at blive meget sulten og desuden holder dine energidepoter fyldte hele dagen.

 

2 // Spis grønt

Få så mange grøntsager i løbet af dagen som muligt. Tag små gulerodssnacks med dig, spis eksempelvis råkost til frokost og spice din aftensmad op med grovere grøntsager som eksempelvis rodfrugter. 

 

3 // Spis frugt

Spis mellem to og tre stykker frugt om dagen. Enten som et friskt mellemmåltid eller ovenpå dine havregryn om morgenen. Spis i øvrigt beskedne mængder tørret frugt som rosiner.

 

4 // Spis groft

Skift de lette boller og rundstykkerne ud med eksempelvis groft fuldkornsrugbrød med kerner. Det mætter bedre og holder længere. 

 

5 // Spis rodfrugter

Pastinak og rødbede fylder godt i maven og har ikke mange kalorier. Læg dem i ovnen og brug en masse krydderier – så bliver de ligesom chips.

Måske er du interesseret i ...

Vores favoritter fra ZALANDO

1 vila idv7njhi8qkiqxs6ycfb3q
3 baum niy cidekfs9tkjxs0ciwq
2 gestuz 4yhy2s8uztbfrkdbz8jeeq
6 vogue 8hdzynzcasaphrndiw2cbg
5 moschino l74rg84z6yd vgj0nk66pw
4 sandal 5hecpqrrej4c5rngjfk98a

Seneste