© @linestampedahl

6 Instagram-profiler med unik inspiration til børneværelset

Instagram er stedet at gå hen for at søge inspiration til hjemmet – og det gælder også børneværelset. Mediet er en uudtømmelig inspirationskilde, hvad emnet angår, og det er sværere at begrænse sig, end det er at finde inspiration. Så er spørgsmålet bare, hvor meget og hvor ofte du kan tillade dig at lave om? Her er nogle af de profiler, som vi på Costume-redaktionen kigger til.

@linestampedahl

Hvem har profilen? Den strikkende landskabsarkitekt og mor til to Line Stampe Dahl.

Følg den, hvis du kan lide boliginspiration i nedtonede farver og et roligt og nordisk univers – også med originale idéer til børneværelset som et helt loft malet som et cirkustelt.

@linestampedahl

@sannienielsen

Hvem har profilen? Fotograf og mor til tre Sannie Nielsen.

Følg den, hvis du kan lide en profil, hvor der deles lidt, men godt. Profilen har en virkelig stærk æstetik – omkring børneværelset, hjemmet, træhåndværk og fotografering generelt. Her laves møblerne selv, Ode Projects, og de er kunstværker i sig selv.

@sannienielsen

Håndplukket til dig

@leoleofamily

Hvem har profilen? Josefine Ekstrand, der står bag det bæredygtige børnebrand LeoLeo Copenhagen og er mor til to.

Følg den, hvis du kan lide inspiration til, hvordan man indretter sig på få kvadratmeter. Josefine har nemlig sammen med sin familie byttet deres vante tilværelse ud med en hverdag i en veteranbus. Da Corona ramte verden, fik familien Ekstrand hurtigt lavet om på deres udlandsdrømme, og de bor nu i en toværelseslejlighed på Nørrebro på 55 kvadratmeter og med masser af kreative løsninger.

Du kan i det seneste Costume Mini-magasin se en boligreportage fra hjemmet, som viser endnu mere, end du ser på Instagram. Du kan få fingrene i den digitale udgave ved at tilmelde dig Costumes nyhedsbrev frem til 31. januar 2021. TILMELD DIG HER og du modtager straks magasinet i din indbakke.

@leoleofamily

@what_eva_loves

Hvem har profilen? Eva, en 35-årig familieblogger med to børn fra Tyskland.

Følg den, hvis du kan lide inspiration til leg og opbevaring på et børneværelse i naturlige farvenuancer, hvor der ofte omdekoreres og skabes nyt – men følg den kun, hvis du også vil følge familiens liv og læse captions på tysk, for børneværelset er kun en del af det, der deles. Husk også at scrolle langt tilbage på profilen, da der ofte laves om i hjemmet og gemmer sig mere inspiration i de ældre posts.

@what_eva_loves

Håndplukket til dig

@regina_husprojekt

Hvem har profilen? Regina er mor til tre, bor i villa og er børneintensivsygeplejerske.

Følg den, hvis du kan lide farver, mønstre og finurlige fund, der er mesterligt sammensat. Her får du masser af boliginspiration og lyst til at svinge en pensel med pastelfarver efterfølgende og kaste dig ud i et vildt tapet.

@regina_husprojekt

@dittedegn

Hvem har profilen? Ditte Degn er en kreativ mor til to.

Følg den, hvis du kan lide et roligt og æstetisk børneværelse med gode og unikke løsninger til blandt andet opbevaring. Dittte er også god til DIY's og guider til selv at lave quiltede tæpper eller sågar sprællemænd med billeder af egne børn.

@dittedegn

Håndplukket til dig