Makeup

Er du på jagt efter den bedste makeup på markedet? Ønsker du at blive opdateret på de nyeste skønhedstendenser inden for makeupverdenen? Eller søger du vejledning til, hvordan du lægger den flotteste makeup til hverdag og fest? Så er Costume.dk lige stedet for dig. På Costume guider vi dig til den smukkeste makeup og skriver om de allerbedste makeupprodukter som eksempelvis foundation, læbestift, highlighter, mascara, øjenskygge, concealer, neglelak og meget mere. Vi skriver om mærker fra L’Oréal, Maybelline, Max Factor, Rimmel, Revlon og Sephora til MAC, Yves Saint Laurent, Dior, Nilens Jord, Estée Lauder, Tromborg og mange flere.

Få de smukkeste læber

Der er intet smukkere end et par sunde, fyldige læber med en smuk læbemakeup på, så somlæbestift, lipgloss eller lipbalm. På Costume kan du finde gode tips og tricks til makeup, somgiver dig større og fyldigere læber. Du kan også blive opdateret på nyheder om sæsonens største makeuptrends inden for læber som eksempelvisårets største læbetrend, du ikke har brugt siden 2002.

Makeup, der giver smukke øjne og lange vipper

Ville du ønske, at du havde længere øjenvipper, større øjne eller fyldigere øjenbryn? Hjælpen er nær! På Costume.dk guider vi dig tilde bedste øjenvippe-serummer ogde bedste mascaraer, der findes. Du kan blandt andet læse,hvordan du får dine øjne til at se større ud, og så løfter vi sløret for, hvilkenmascara der vil få alle til at tro, at du har øjenvippe-extensions.

Sådan lægger du den perfekte makeup

Det kan føles som en jungle at finde rundt i, hvordan du bør lægge din makeup. På Costume guider vi dig til, hvordan du lægger en perfekt makeup fra start til slut. Derudover giver vi dig en række helt konkrete råd til, hvordan du undgår nogle af de mest typiskemakeupfejl, som får dig til at se ældre ud. Få alle de gode tips og tricks her.