Træning

Søger du inspiration og motivation til din træning? Hos Costume.dk finder du træningsprogrammer og andre gode tips og tricks til din træning. Du kan læse om alt inden for løbetræning, styrketræning, smidighed og mange andre former for træning, der holder dig sund og aktiv. Ønsker du at få en flad mave, øge din forbrænding eller måske bare at komme i bedre form, guider vi dig med den nyeste viden og de bedste råd inden for området. Hos Costume.dk får du også gode råd til det nyeste og lækreste træningstøj, herunder sneakers, træningstoppe, træningstights, træningsbh’er og meget mere. Derudover opdaterer vi dig på det fedeste træningsgear og de bedste træningsapps, der vil give dig lyst til at træne.

Løb dig i god form

Løbetræning er en af de allerbedste måder at komme i form på. Løber du regelmæssigt, vil du få mere overskud i hverdagen samt en lang række sundhedsmæssige fordele – og så er løbetræning selvfølgelig en af de mest effektive måder at forbrænde fedt på! På Costume.dk guider vi dig til, hvordan du på bare 8 uger kan løbe 5 km. Har du svært ved at komme op og afsted om morgenen, giver Costume dig ligeledes de bedste råd til at blive morgenløber.

Træn dig stærkere

Styrketræning er ligesom løb utroligt sundt for din krop. På Costume.dk giver vi dig gode tips til, hvordan du træner maven bedst - som for eksempel hvor længe du skal ligge i planken. Derudover giver vi dig nogle af de allerstørste stjerners træningsrutiner som eksempelvis Ashley Olsens foretrukne øvelse og Kendall Jenners træningsrutine, der kun tager 11 minutter.

Større abs med fede apps

Som en anden lille hjælper, kan din telefon rent faktisk komme dig til undsætning, når det gælder din træning. Der findes nemlig masser af fede trænings-apps derude, som kan være en stor hjælp til dig med en travl hverdag. Bagefter har du det helt sikkert godt - men glem ikke at strække ud efter din træning.