Skønhed

Costume har Danmarks skønneste læsere, og her hjælper vi med at gøre dig ekstra skøn her i vores sektion om skønhed. Vi skriver nemlig om skønhed i alverdens former. Få gode råd og inspiration til skønnere hår, øjenbryn, makeup, parfumer, hud- og ansigtspleje og mange andre ting. Yderligere får du alt det nyeste fra alle de store mærker inden for kosmetik og skønhedspleje: Chanel, Glossier, Yves Rocher, Glossier, Avené, Moroccanoil, L’Oréal Paris, Tromborg, Marc Jacobs, Clarins blandt mange andre. Derudover giver vi dig masser af skønhedtips og guides til, hvordan du eksempelvis holder huden smuk vinteren igennem, eller hvordan du nemt får de fineste bølger i håret. Vi er altid opdateret på de nyeste skønhedsprodukter – og det samme er du, når først du har besøgt Costume.dk.

På med makeuppen

Her på Costume.dk elsker vi makeup. Vi skriver om alt fra de nyeste og mest hypede brands som Glossier, til hvilke mascarer der er de bedste. Vi guider dig også til, hvordan du lægger en god hverdagsmakeup, så din skønhed kan komme i top. Skal du til fest eller i byen, så hjælper vi dig også med makeuppen til det. På Costume.dk skriv vi om alt, der har med skønhed at gøre, og vi deler også alle vores bedste tips og tricks, og vi hjælper dig, når du er i tvivl om, hvilken foundation du skal vælge for at booste din skønhed. Gælder det små skønhedshjælpere i hverdagen så som lash lift, så er der også hjælpe at hente på Costume.dk.

Flotte og nemme frisurer

Mangler du inspiration til,hvordan du nemt kan sætte dit hår og dermed booste din skønhed? Eller overvejer du, om det måske er tid til at prøve en ny og frisk frisure? På Costume.dk finder du hjælp til det hele og mere til. Det handler om dig og din skønhed. Vi giver dig masser af inspiration og guides til, hvordan du kan sætte håret til hverdag og til fest. Du kan også få gode tips og tricks til, hvordan du bedst passer på din hovedbund, får mere volumen eller holder dine spidser pæne. Er du i tvivl om, hvilken frisør der klipper den bedste frisure, så kan du også finde det her i vores sektion om skønhed. Det kan også være, at du gerne vil vide, om en bestemt frisure er hot eller not, og det svar får du også her, hvor du simpelthen kan læse alt om skønhed.

Den bedste hudpleje til netop din hud

Det er en god idé at have en hudplejerutine, der tager højde for den type hud, du har. Måske har du en hud, der sagtens kan tåle en dermaroller, men på det kan også være, at den er alt for sart til en dermaroller. Hvis du er i tvivl, så er der hjælp at hente her. Vi har nemlig lavet en guide, som giver dig svar på, om du er klar til dermaroller. En af de hudproblemer, som mange af os sikkert kender til, er store porer. På Costume.dk guider vi dig til, hvordan du kan mindske porer med den rigtig hudpleje, så din skønhed kan komme i top. Uanset om det gælder dermaroller, porer eller noget helt tredje, så har vi svaret til dig. Ja, du kan simpelthen finde alt om skønhed her.