Hår

Er dit hår umuligt, eller vil du blot prøve noget nyt til festen i weekenden? Så er Costume.dk din redningsmand. Vi guider dig til det hår og den frisure, der er in netop nu, og hvordan du ikke skal bede din frisør om at klippe dig. Vi deler også ud af tips og trick, der kan redde selv din værste hårdag. Vi skriver om hårprodukter som eksempelvis shampoo, conditioner, balsam, hårserum, hårolier og hårkure fra alle de kendte mærker. Fra L’Oréal, Kérastase og Schwarzkopf til Milk_shake, Redken og HH Simonsen.

Spice din frisure op

Hos Costume er vi eksperter i hårguides - hvad end det drejer sig om hverdags- eller festfrisurer. Her giver vi dig eksempelvis en oversigt over, hvordan dit hår skal se ud i år, mens du her får en guide til, hvordan dit hår i hvert fald IKKE skal se ud. Og skal du til fest i weekenden, ja, så hjælper Costume dig også med at finde den perfekte frisure. Og nej, det behøver faktisk ikke være særligt svært, hvilket disse fem eksempler på festhår illustrerer.

Hvor bliver du klippet?

En af de store udfordringer er at finde en ordentlig frisør, hvor både pris og kvalitet går hånd i hånd. Den udfordring kommer Costume dig nu til livs. Vi har nemlig samlet de bedste frisører i både Aarhus, Odense, Aalborg og København. Du kan finde listen her. Men er du stadigvæk i tvivl om, hvordan du gerne vil klippes? Så kan du søge inspiration på kategorisiden her, uanset om du har tyndt eller kort hår.

Find de bedste hårprodukter

Det kan være lidt af en jungle, når man slår sig løs i det dejlige land af hårprodukter. Her på Costume.dk skriver vi om og tester det meste. Her kan du eksempelvis finde en stor test af de bedste - og værste - hårolier, mens du her kan finde ud af, hvilken tørshampoo der er den absolut bedste på markedet i øjeblikket. Vi tør godt garantere, at du får det absolut flotteste hår i din venindekreds, når først du har været igen vores store kartotek af hår-artikler.