Opskrifter

Vil du begynde at leve lidt sundere? Eller mangler du blot opskrifter på din i forvejen sunde livsstil? Så er Costume.dk stedet for dig, hvis du savner inspiration til lækre, sunde opskrifter fra hele maduniverset. Fra sunde smoothies og milkshakes og lækre, lette snacks til glutenfrie bagels og sundt junkfood såsom hot dogs og burgers. Jo, sidstnævnte er rent faktisk muligt. Her finder du opskrifter med chiafrø, dadler, quinoa, fuldkorn og selvfølgelig med masser af proteinrige nødder, grøntsager og bælgfrugter. Sund mad behøver i dén grad ikke at være kedeligt, hvilket vores mange opskrifter beviser. Så start - eller fortsæt - dine sunde livsstil her på Costume.dk.

Start dagen med en smoothie

Vil du have mange proteiner af grøntsager er garniture eller grøntsager som tilbehør måske ikke den bedste løsning. Men hvorfor så ikke blende de vegetabilske fødevarer, så du får en grøn, lækker og ikke mindst sund smoothie? Vi elsker smoothies og har her samlet syv opskrifter på grønne smoothies, der smager virkelig godt. Er du mere til friske frugt-smoothies? Fat mod, kære fashionista. Her har vi nemlig skrevet to opskrifter på to mættende morgenmadssmoothies med henholdsvis banan og hindbær.

Desserter kan faktisk være sunde

Ja, du hørte rigtigt. Opskrifter på desserter behøver altså ikke at altid at indebære sukker, smør eller fløde. Har du måske ikke hørt om den sunde vaffellagkage med hindbær- og cashewcreme eller bananbrødet med boghvedemel og kokosolie? Nå, ikke? Jamen, så se her, hvor vi har fundet opskrifterne på ni fantastiske desserter, som du stadig kan spise, selvom du går op i din sundhed.

Raw-food er kommet for at blive

Raw-food-begrebet er ikke gået manges næser forbi. Og her på Costume har vi da også taget det til os. Det er nemlig både nemt at lave, smager himmelsk, og så er det vanvittigt sundt. Så selvfølgelig finder du masser af raw-opskrifter her på siden. Var det fx ikke noget med en raw müslibar med blot fire ingredienser? Eller måske er du og din søde tand mere til denne raw cake med hindbær frosting? Du kan også få et overblik over en lang række lækre snacks - heriblandt flere, der hører til i raw-kategorien - lige her.