© Christoffer Mygind Juul

Dagens horoskop

Hvad kan stjernerne fortælle om din dag? Det kan du læse lige her i dit dagshoroskop.

Dit dagshoroskop fortæller dig, hvad du kan forvente af din dag. Find dit stjernetegn og dertilhørende horoskop herunder og find ud af, hvad stjernerne kan afsløre om dig og din dag.

Dagens horoskop: Det skal du vide

Inden du læser dagens horoskop, skal du kende dit stjernetegn. Når du kender dit stjernetegn, kan du læse det horoskop, der passer til dig.

Dagens horoskop er et godt værktøj til dig, der gerne vil have et godt råd med på vejen. Men et horoskop fortæller ikke alt, og derfor er det også en god idé at dykke endnu mere ned i dit stjernetegn. Når du kender dit stjernetegn og alle dets egenskaber, karaktertræk og udfordringer, så kan du få endnu mere ud af dagens horoskop. Med den ekstra viden om dit stjernetegn kan du sætte dagshoroskopet ind i en kontekst, og den information, du får om din dag, bliver altså endnu mere værdifuld for dig.

Hvordan fungerer et dagshoroskop?

Et dagshoroskop er for dig, der er interesseret i at vide, hvad stjernerne har at sige om din dag. Du kan også læse dagens horoskop, hvis du har brug for et godt råd. Skal du for eksempel fokusere på dig selv og din velvære, trænger din økonomi til et eftersyn, eller er der noget nyt i kærlighedens verden? Alt dette og mere til kan du blive klogere på i dagens horoskop.

Den viden, du får fra dit horoskop, kan du have med dig i løbet af dagen. På den måde er der altid hjælp at hente, hvis du står overfor et valg eller skal træffe en vigtig beslutning.

Dagens horoskop på Costume

Her på Costume synes vi, det er spændende at følge med i astrologien og stjernernes verden. Derfor kan du hver eneste dag læse dit horoskop her hos os. Du kan altså både læse om, hvad stjernetegnet Vædderen, Tyren, Tvillingen, Krebsen, Løven, Jomfruen, Vægten, Skorpionen, Skytten, Stenbukken, Vandmanden eller Fisken fortæller om din dag.

Dagens horoskop på Costume giver dig ikke kun viden om din egen dag og stjernetegn. Det giver dig også viden om dine veninders og kærestes dag, hvis altså du kender til deres stjernetegn. Måske kan din viden om deres stjernetegn gøre, at du kan give dem et kærligt råd med på vejen. Så husk også at tjekke deres horoskop, når du alligevel tjekker dit eget horoskop.

Jord, ild, vand og luft: Stjernetegnenes elementer

Selvom alle stjernetegn er unikke på hver deres måde, så er der også noget, der samler dem, og det er de 4 elementer: jord, ild, vand og luft. Elementerne giver stjernetegnene en række specifikke grundtræk og “temperamenter”. Stjernetegn med det samme element vil derfor have nogle lighedstræk og har ofte det samme temperament.

Jord-tegn

Stjernetegn med jord som element kaldes også for jord-tegn, og det gælder stjernetegnene Tyr, Jomfru og Stenbuk. Jord-tegn er praktisk anlagt, de er arbejdsheste, og så sætter de stor pris på stabilitet i alle livets aspekter. De er rolige af natur og er meget fornuftige. Jord-tegnene er grundige, og ofte har de brug for tænke- og refleksionstid, inden de træffer beslutninger, uanset om de er store eller små.

Ild-tegn

Stjernetegn med ild som element kaldes ild-tegn, og det gælder Vædder, Løve og Skytte. Ild-tegnene er udadvendte, impulsive og eventyrlystne. De elsker højt tempo, og de sidder sjældent stille. Ild-tegnene finder du ofte i træningscentret til en form for fritidsaktivitet eller omgivet af mange af deres venner på et af byens mest populære steder.

Vand-tegn

Stjernetegn med vand som element kaldes for vand-tegn, og de er Krebs, Skorpion og Fisk. Vand-tegnene er følsomme væsener med en stor empatisk evne. Det nyder mange godt af, og derfor har vand-tegnene ofte en del tætte venner, som de elsker at tage sig af og passe på. Derudover er vand-tegnene også store familiemennesker.

Luft-tegn

Stjernetegn med luft som element kaldes luft-tegn, og de indbefatter Tvilling, Vægt og Vandmand. De tre stjernetegn har det til fælles, at de er gode til relationer, tænker analyserende og er livlige. Ofte er de også glade for videnskab og er derfor ret intelligente. Luft-tegnene elsker at tale og debattere, og de bringer altid spændende holdninger ind i samtalen.

“Jeg kan ikke relatere til mit stjernetegn”

Og du er uden tvivl ikke alene om den følelse. Selvom du kender dit stjernetegn, kan det sagtens være, at du ikke føler dig hjemme i beskrivelsen af det. Forklaringen på dette findes måske i dit månetegn og din ascendant. De to tegn har nemlig også stor betydning for din personlighed. Det betyder, at du med fordel også kan læse, hvad der står i horoskopet for dit månetegn og din ascendant.

Ascendent, månetegn og planeternes placering har betydning for dit horoskop

Ascendanten er det førstehåndsindtryk, du giver udadtil, når du møder nye mennesker. Månetegnet fortæller om dit indre følelsesliv og kan forklare, hvorfor du reagerer, som du gør, når du er ked af det.

Udover de to tegn, så kigger man i et professionelt horoskop også på alle de andre planeters placering på præcis det tidspunkt, du blev født. Planeterne og de stjernetegn, der har stået i dem på fødselstidspunktet, har derfor også betydning for din personlighed. Her er det især Merkur, Venus og Mars, der er interessante. Merkur er kommunikationens planet, Venus er kærlighedens planet, og Mars er aggressionens planet. Både de forskellige stjernetegn og planeter kommer til udtryk i forskellige situationer.

Det betyder, at stjernerne og astrologien giver et langt mere nuanceret billede af dig og din personlighed, når man dykker dybere ned i det.

Derfor kan det være en god idé at tjekke månetegn og ascendant, når du alligevel er inde for at læse dagens horoskop for dit stjernetegn. Måske har du en dag, hvor følelserne fylder lidt ekstra. Hvis det er tilfældet, så kan du finde hjælp ved at læse horoskopet for dit månetegn. Det samme gælder, hvis du skal møde nye mennesker på eksempelvis et nyt studie eller arbejde. Så kan du læse din ascendants horoskop for et godt råd.

Descendant – hvad er det?

Descendanten kan beskrives som din modsætning, og det kan komme til udtryk både på godt og på ondt. Descendanten er det stjernetegn, der står over for din ascendant i horoskopet.

Din descendant kan både være en, du bliver betaget af og måske endda tiltrukket af, fordi personen besidder nogle egenskaber, som du ikke selv har. Det kan også være, at din descendant er en, du har lidt nemmere ved at blive irriteret på eller provokeret af, fordi I på mange måder er forskellige.

Måske har nogle af din ekskærester eller tidligere venner og veninder været din descendant? Tjek det her:

Dette er din ascendants descendant:

Vædder står over for Vægt
Tyr står over for Skorpion
Tvilling står over for Skytte
Krebs står over for Stenbuk
Løve står over for Vandmand
Jomfru står over for Fisk
Vægt står over for Vædder
Skorpion står over for Tyr
Skytte står over for Tvilling
Stenbuk står over for Krebs
Vandmand står over for Løve
Fisk står over for Jomfru

Nu er du klar til at kaste dig over dit horoskop, astrologi og stjernetegn

Vi håber, at du føler dig godt rustet til at kaste dig over astrologiens verden. Når du skal i gang med at læse og forstå dit horoskop, så er det en god idé som udgangspunkt at kende til dit stjernetegn, dit månetegn og din ascendant. Dit horoskop kommer til at give dig en mere sammenhængende og nuanceret viden om din dag, når du kender til de tre tegn. Hvis du eksempelvis kun læser horoskopet for dit stjernetegn, får du måske ikke lige præcis det råd, du har brug for.