De bedste familiespil til weekenden

Dyrk kvalitetstid med familien med sjove og udfordrende spil til børn i alle aldre.

Bagedyst

DEN STORE BAGEDYST

Gør mesterbagerne fra tv kunsten efter med det hvinende søde spil baseret på tv-programmet Den store bagedyst. Spillerne dyster i kategorier som Den hemmelige udfordring, hvor det gælder om at huske, og Klar, parat, bag, hvor der dystes i viden om bagværk og bagning. Fra 7 år.
TACTIC hos Klovnentulle.dk
Den store bagedyst
350 kr.

Screen-Shot-2021-05-12-at-11.24.27

TROPIC RACE

Tropic Race er den nye børneversion af spillet Arctic Race, som blev kåret til årets familiespil i 2020. Tropic Race er et løb gennem junglen, hvor det gælder om at være den første, som får alle sine aber over floden og i mål – pas på, at du ikke bliver spist af løven eller skubbet i floden.
DANSPIL hos Gamleskole.dk
Tropic Race
200 kr.

Huskespil

HUSKESPIL

Forbered dig på at tabe til familiens yngre medlemmer med et huskespil. Det er fobløffende, hvor dygtige ungerne er til huske – og hvor dårlig du selv er. Djecos version er med farverige safaridyr.
DJECO hos Luksusbaby.dk
Træmemo Octo Memo
ca. 150 kr.

Hr-Skæg

LÆR AT STAVE MED HR. SKÆG

Alting er bare lidt sjovere i selskab med Hr. Skæg. Også at lære at stave. Det kan børnene gøre med spillet Lær at stave med Hr. Skæg, hvor ungerne skal sammensætte bogstaver til bestemte ord – med hjælp fra billeder. Fra 4 år.
KREA hos Legebutikken.dk
Lær at stave med Hr.Skæg
74 kr.

Uno

UNO

Husk det nu: Du skal sige (eller råbe) ‘UNO!’, når du kun har ét kort tilbage. Man går aldrig galt i byen med et klassisk slag Uno, der er sjovt for både børn og voksne. Fra 7 år. For de helt små på tre år og op fås Uno Junior.
MATTEL hos Bog & Idé
Uno
ca. 100 kr.

Screen-Shot-2021-05-12-at-11.42.28

SPASMAGER

Giv den gas hjemme på stuegulvet med brætspillet Spasmager for hele familien, hvor aktivitetsfelterne for eksempel kan få far til at finde sine bedste dansemoves frem – og ungerne til at bedømme indsatsen bagefter. Et godt spil til dem, der har svært ved at sidde stille. Fra 5 år.
DANSPIL hos Legebyen.dk
Spasmager
199 kr.