Fra Magasin til mor og barn

Skønne print, fin strik og tidløst design. Du kan både klæde dig selv og de kære små på i Magasins egne mærker – i god kvalitet og med fokus på bæredygtighed og økologi, selvfølgelig.

BAKITO

Ba for Baby, Ki for Kids og To for Toddler.
I mere end 25 år har Magasins eget børnetøjsmærke, BAKITO, klædt børn, babyer og tumlinger på i skønne bodystockings, kjoler, natdragter og strik. Hos BAKITO er alle produkter i et bæredygtigt materialevalg og primært i GOTS certificeret bomuld. Kollektionerne er fremstillet i en ansvarlig proces – lige fra høst til produktion, mærkning og pakning. Missionen var fra begyndelsen at lave børnetøj i allerhøjeste kvalitet til priser, der er for alle.
BAKITO står for basistøj og smukke print i bløde kvaliteter, komfortabelt fit og økologiske materialer.

MAGASIN DU NORD COLLECTION

Siden 1868 har Magasin haft fingeren på modepulsen, og det fortsætter ... blandt andet med Magasins eget mærke, Magasin du Nord Collection, der er grundlagt ud fra et ønske om at tilbyde produkter af højeste kvalitet i de bedste materialer og til en god pris.
Kollektionerne bliver designet inhouse i Magasins designstudie på Kgs. Nytorv i København af Magasins dygtige designteam. Tøjet er fremstillet af de absolut mest hensigtsmæssige materialer, mere end hvert tredje produkt i kvindekollektionen og alle produkter i night/lounge-kollektionen er i et bæredygtigt materialevalg, som blandt andet bæredygtig viskose, genanvendt polyester og 100 procent økologisk GOTS certificeret bomuld.