© @atelieretecph

Her kan du gøre gode vintagefund til dine børn online

Overalls fra Oshkosh, fint broderet strik, jordbærhuer og nostalgisk vintagelegetøj. Vi har samlet 7 af vores favoritsteder online, hvor du kan shoppe genbrugsfund til de mindste.

Second Little Love

På Second Little Love finder du det fineste udvalg af smækbukser og kjoler fra Oshkosh til de mindste. Derudover kan du finde yndige kjoler, fint vintage strik og skatte til børneværelset.

Udforsk Instagram-universet her.

Barnekammer

Hos Barnekammer finder du kurateret vintagetøj og legetøj til de små med et udvalg, der byder på alt fra fint peruviansk strik med broderi, blondekraver, nostalgiske blomsterprint og de fineste covers til vådservietter og håndsprit af eget mærke.

Udforsk Instagram-universet eller hjemmesiden.

Lille Klode

På Instagram-profilen Lille Klode finder du små vintage strikveste, søde jordbærhuer, blomstrede dunjakker og sko til de mindste.

Udforsk Instagram-universet her.

Atelier Été

Hos Atelier Été findes det sødeste og fineste udvalg af istandsatte vintagemøbler til de små. Du kan støde på alt fra træbænke og borde til kommoder og skabe fra blandt andre Kaare Klint og Marie Louise Teisen Simony samt producenten Hyllinge Møbelfabrik.

Udforsk Instagram-universet her.

Little Reshop

I Little Reshops univers er alt nøje udvalgt, og du føler næsten, at du sidder og klikker helt nyt tøj hjem – så fint er udvalget. Tænk bløde striktrøjer, små bloomers og seje jeans fra blandet andre Bonpoint, Zara, Soft Gallery og MarMar.

Udforsk Instagram-universet eller hjemmesiden.

Reshopper

App'en Reshopper er et oplagt sted at kigge, når du har brug for noget nyt til de mindste, for eksempel uundværlige babyalarmer eller andre sager, som du kun har brug for i en begrænset periode. Der er naturligvis også masser af tøj og accessories til familien i alle prisklasser.

Udforsk Instagram-universet og hent App'en her.

Minifique

Minifique.dk er webshoppen, der sælger alt fra brugte cykelhjelme til legetøj som Barbie, Lego og små nuttede trædyr. Priserne er rimelige, og det er let at navigere rundt i de forskellige kategorier på siden.

Udforsk Instagram-universet eller hjemmesiden.