Lad dig inspirere af CYBEX' modekollektioner og designsamarbejder

Se blandt andet barnevognen fra CYBEX' designsamarbejde med den kreative direktør hos Moschino, Jeremy Scott.

CYBEX’ barnevogns modekollektioner er tiltænkt forældre, som ønsker at udtrykke deres passion for mode i hverdagslivet. CYBEX elsker mode og er altid på udkig efter de seneste trends og styles, som kan overføres til modekollektioner. Derfor har CYBEX skabt en række forskellige designsamarbejder og modekollektioner, der gør det nemmere at finde en barnevogn som både er smart og funktionel.

Læs mere om CYBEX’ modekollektioner og designsamarbejder her

CYBEX Wings af Jeremy Scott

Modedesigneren Jeremy Scott har vinger som et fast element i mange af sine kollektioner, herunder den populære Adidas by Jeremy Scott-serie, og frihedssymbolet går igen i samarbejdet med CYBEX.

Scotts ikoniske vinger med et gyldent skær er en skarp kontrast til kollektionens klassiske sorte farve, og mødes i en fantastisk symbiose af Scotts pop-art og CYBEX' banebrydende funktionelle design.

Læs og se mere af kollektionen her

CYBEX KOI fashion edition

”KOI” forener symbolismen i den gådefulde undervandsskabning i japansk mytologi med den nyeste teknologi, avancerede materialer og detaljeorienteret skrædderarbejde.

Læs og se mere af kollektionen her

CYBEX Spring Blossom fashion edition

Den populære Spring Blossom-kollektion er inspireret af kvinder og forår. En blomst i fuld flor symboliserer feminin styrke, elegance og charme.
Kollektionen kan bestilles ved Ønskebørn, Pif Paf Puf og hos BabySam i de fysiske butikker.

Læs og se mere af kollektionen her

PRIAM barnevognene kan bestilles hos Ønskebørn, BabySam og Pif Paf Puf