© cybex

Ny innovation til aktive forældre

Prisvindende nyt sportsdesign til stilsikre forældre, der vil leve aktivt med små børn.

© cybex

Naturligt løb med ZENO

En 4-i-1 multisports klapvogn til løb, cykling og langrend med store luftfyldte hjul. Med det nye og revolutionerende håndfri set-up, får man en naturlig løbestil, hvor man har overkroppen fri. Den lette aluminiumsramme, de store luftfyldte dæk og den brede aksel-afstand gør ZENO til en god multisport- træningspartner i byen og på alt jævnt terræn. ZENO kan også bruges, hvor man skubber den let og nemt som en klassisk løbevogn - her er ZENO også et suverænt match med lav vægt og høj ydeevne.

ZENO har dertil to yderligere suveræne anvendelsesmuligheder - dels kan den spændes efter cyklen, og dels kan den bruges på langrend i sneen.
”Som et team af tidligere atleter og forældre er vi glade for at have udviklet en serie af produkter, der vil inspirere aktive forældre til at være fri til deres sportslige aktiviteter, hvilket giver et sundere og lykkeligere liv for hele familien. Personligt er denne nye kollektion noget, jeg selv er meget passioneret omkring, og jeg er meget stolt af at kunne introducere den,” siger Martin Pos, grundlægger af CYBEX.

”Disse første designs fra CYBEX SPORT er blot begyndelsen på en ny kategori fra os, og meget mere vil komme i fremtiden!”

CYBEX ZENO og CYBEX AVI fås i tre stelfarver: Black/Pink, Creme/Orange og Black/Black og fem forskellige stolfarver: Silver Pink, MaliBlue, Medal Grey, Bleached Sand og All Black.

CYBEX ZENO koster fra 6.448 kroner og CYBEX AVI fra 4.398 kroner. Forhandles over hele landet og online hos Babysam.

For yderligere inspiration se her: