Nyhed fra Cybex: PRIAM – 'Jewels of Nature' kollektion

PRIAM fra Cybex er en smuk, elegant og praktisk barnevogn, der kan klappes sammen med én hånd.

Rose gold er normalt forbeholdt smykker, og Eames forbindes med formfuldendte møbler. Nu mødes de to ting i PRIAM, en barnevogn og klapvogn fra tyske CYBEX. PRIAM kombinerer en smuk æstetik og praktisk funktionalitet. Den er smuk, elegant og samtidig praktisk, da den kan klappes sammen med én hånd.

Designteamet bag PRIAM er inspireret af den geniale enkelthed, funktionalitet og skønhed, der er udtrykt i Eames’ designsprog, og de har i arbejdet med PRIAM spurgt sig selv, hvordan Ray og Charles Eames ville designe barnevogne, hvis de levede i dag. Formålet var at hylde Eames’ designere ved at oversætte deres høje æstetiske og funktionelle standarder til en barnevogn og klapvogn.
Sådan kom PRIAM til verden – en fusion af højeste kvalitet og funktionalitet med uforlignelig lethed og tidløst, elegant design. Detaljerne er ikke detaljerne. Detaljerne skaber designet.

Med PRIAM kan du have dit barn i den ene arm, mens du klapper din klapvogn sammen og lægger den i bilens bagagerum, tager den med i metro, tog, bus etc. eller stiller den på plads derhjemme.

Med carry cot-barnevognsdelen kan du bruge PRIAM helt fra fødslen, og når I når klapvognsstadiet, kan denne del lægges ned i vandret position, så dit barn nemt kan få en lur på farten. Hvis I har været ude at køre i bil, og dit barn er faldet i søvn, kan du desuden nemt klikke CYBEX-autostolen på PRIAM-stellet – så din baby kan sove videre.

CYBEX PRIAM fås i fire forskellige stelfarver, mat sort, chrom med sort, chrom med brun og rose gold, og i syv forskellige stoffarver, fra Mustard Yellow til Deep Black og Soho Grey. Priser fra 7.898 kroner.

Bliv klogere på, hvorfor PRIAM er en bestseller her:

Jewels of Nature

PRIAM barnevognen har en del år på bagen, og er en klassiker mange forældre har betroet til at bære deres børn i mange år. CYBEX har lanceret kollektionen Jewels of Nature, hvor barnevognen er beriget med de fineste små detaljer, som er inspireret af naturens juveler.

Det uendelige udvalg af former i insekternes verden og deres glitrende ydre har inspireret designere og stilikoner gennem generationer. Med Jewels of Nature nyfortolker CYBEX motivet, og tager atmosfæren fra den tropiske jungle direkte ind i den urbane jungle. ”Det forventes at vi leverer den højeste kvalitet, såvel som den bedste komfort og højeste sikkerhed. Men vi går et skridt videre: vores produkter er også et high-fashion statement,” siger Petra Napier, VP Corporate Design hos CYBEX.

Læs mere om kollektionen her: