Se den geniale seng, der vokser sammen med dit barn

Sengen er hjertet af barnets værelse. Funktionel, smuk og – vigtigst af alt – sikker og tryg for den lille.

Stokke® Sleepi™ er lavet af solidt europæisk træ med justerbar højde og længde og er designet til at følge dit barns fysiske udvikling. Det bløde, ovale puppe-formede design sikrer din baby tryghed og optimal søvn. Du kan desuden tilkøbe forskellige accessories til sengen, så den kan benyttes fra barnets første døgn helt frem til 10-års alderen.

Stokke® Sleepi™ Mini (0 - 6 måneder)

Stokke® Sleepi™ Mini er perfekt som babys første seng. Sengen emiterer et redde-lignende miljø, som hjælper babyen til en følelse af tryghed. De låsbare, drejelige hjul kan benyttes til at rokke din baby i søvn, og samtidigt kan sengen let flyttes fra rum til rum, som sikrer dig, den mest fleksible løsning til den første tid, hvor babys søvn, for mange, er udfordrende. Sengen er kun 67 centimeter bred, hvilket gør den pladseffektiv og ideel til selv helt små børneværelser.

Stokke® Sleepi™ Bed (0 - 3 år)

Stokke® Sleepi™ Mini- sengen kan nemt konverteres til en Stokke® Sleepi™ Bed med det tilkøbte Forlænger-sæt, der sikrer dit barn et genkendelig sengemiljø i takt med at barnet bliver større. Indstil højdepositionen af madrassen i takt med at baby vokser og når kravlestadiet. Når dit barn bliver gammelt nok til selv at kravle ind og ud af sin seng, kan du desuden fjerne hjulene og åbne sengen i den ene side, hvilket fremmer barnets udvikling og selvstændighed.

Stokke® Sleepi™ Junior (fra 3 - 10 år)

Stokke® Sleepi™ Junior er en komfortabel seng for børn op til 10 års alderen. Den kan endda fungere som en praktisk mini-sofa, som passer perfekt ind i børneværelset. Junior forlænger-sættet er tilgængeligt og kan tilkøbes til Stokke® Sleepi™ sengen.

Køb din Stokke® Sleepi™ her, og læs meget mere om de forskellige funktioner.

Madras af høj kvalitet

Stokke® Sleepi™ madrassen er skabt af allergivenligt slidstærkt skum, som er kendt for dets tryk-bestandige kvaliteter. Skummen er designet med riller i bunden for at skabe en høj luftventilation i madrassen – sammen med en perforeret sengebund giver det en fantastisk luftcirkulation, så din baby kan få en behagelig og rolig søvn. Den faste madras har et blødt bomuldsovertræk med stræk, der let kan fjernes og vaskes. Madrassen fås med en bred vifte af beskyttende omslag og lagener.