© ANEMONEN

Teater i børnehøjde

Børn er fantastiske til at leve sig ind i universer, blandt andet i teatret. Vi har fundet tre gode bud på sæsonens første sjove, lærerige og skæve forestillinger.

Cirkelines museskole

Øv bogstaver og indlevelse med forestillingen Cirkelines museskole på Anemonen i København. Her skal Ingolf og Frederik lære bogstaverne at kende, og derfor har Cirkeline lavet en museskole. Forestillingen lader børnene være aktive deltagere i stykket. Spiller frem til 11. maj og er for de 3-8 årige.

Find mere information om stykket på Anemonen.dk

Mustafas Kiosk

Har du også læst børnerim op fra Jakob Martin Strids børnebog Mustafas Kiosk, kan du godt glæde dig til at opleve en skør, sjov og sød familieteaterkoncert. Forestillingen byder på sjove dukker, instrumenter, parykker, falske tænder, kostumer og en scenografi, der forvandler sig til en gravko. Spiller fra 10. til 12. maj og er for de 4-10 årige.

Find mere information om stykket på Zeppelin.dk

Håndplukket til dig

Tre står på hovedet

Tre står på hovedet er en forestilling, der handler om hierarkier, orden og regler - især når det gælder forskelligheder og venskaber. Det er en forestilling, der gerne vil tage børnene med ind i et velkendt univers med de følelser, der kan opstå, når man bliver holdt uden for, eller selv er den, som er kommet til at holde nogen ude fra fællesskabet. Spiller fra 4. til 8. maj og er for de 4-10 årige.

Find mere information om stykket på Filuren.dk