© Sarah Stenfeldt

Velkommen til Costume Mini

Vi har glædet os til at vise dig vores helt nye Mini-univers, der udforsker moderskabet, viser masser af skøn minimode og giver dig inspiration til hjemmet og opdragelsen.

Vi har prøvet noget nyt. For første gang får du nu Costume Mini som et ekstra magasin i magasinet – et magasin på 53 sider med alt det bedste til mor og børn. Vi har samlet al den bedste minimode, de klogeste og skønneste børnebøger og en masse kvinder, der fortæller om at være mor. Du kan også møde Costume-redaktionens mødre, redaktør Shereen Jupp, der står bag Mother Muse, og læse kønssociolog Cecilie Nørgaards bedste tip til, hvordan vi slipper kønsstereotyperne i vores opdragelse.

Følg også med i vores digitale univers, hvor du blandt andet kan læse Noor Yassins beretning om at være mor til Daniel, som er født med Downs syndrom, få en guide til at købe genbrug til børn, og få tips til børneværelset.

Du kan gå på opdagelse i Costume Mini-universet, uanset om du er mor, drømmer om at være mor, har en mor eller bare er fascineret af forholdet mellem mor og barn. Det er et sted, hvor alle kan finde idéer, inspiration og rørende læsning.

Første gang får du det nye magasin med Costume, som udkommer 8. oktober 2020, og herefter udkommer det to gange årligt som selvstændig udgivelse.

Kærlig hilsen

Rikke Amtorp Christensen, chefredaktør