Redaktionschefens favoritter

Ur, Cartier ca. 16.000 kr. // Bog, How to be Parisian hos Amazon.com ca. 100 kr. // Rullekrave, Vanessa Bruno hos Leahmaria.dk 1.995 kr. // Daytime, Bioeffect hos Charlottebonnen.dk 450 kr. for 30 ml // Frakke, Acne Studios 5.695 kr. // Mokasiner, Zara 560 kr. 

“Jeg har altid drømt om at være en parisienne, så jeg skal selvfølgelig læse How to Be Parisian Wherever You Are: Love, Style, and Bad Habits af blandt andre skønne Caroline de Maigret. 

Denne sæson drømmer jeg om rullekraver, loafers, mørkeblå frakker og luksuriøse accessories. Jeg har allerede prøvet rullekraven fra Vanessa Bruno flere gange, og selvom den er lidt dyr, må jeg eje den. Jeg kan nemlig ikke normalt tåle uld, men denne her cashmere og uld-blanding er utrolig rar. Min frakke skal i år være enkel og mørkeblå, og de krav opfylder frakken fra Acne. Jeg har en del fine støvler og ballerinaer, så denne vinter er jeg på jagt efter et par loafers som disse fra Zara. Uret fra Cartier har længe stået øverst på min ønskeliste, og denne vinter vil jeg forsøge at spare sammen til det. 

Om vinteren har min hud brug for lidt ekstra, og jeg har tænkt mig at forkæle den med produkter fra Bioeffect, som jeg længe har været nysgerrig efter at prøve."

Costume blog

Kom med Costumes redaktion på arbejde, bag kameraet, med til events, modeserier, rejser og meget mere

Gør som 24.000 andre

Seneste

Måske er du interesseret i...