© Claire Rose

Her er 2020’s mest efterspurgte vintagetaske

Er det måske også den taske, der står øverst på din ønskeliste?

Der er mange gode – og bæredygtige – grunde til at ty til vintage-forhandlerne, når du skal investere i særligt tidløse og klassiske items. Og en fordelagtigt vintage-investering er derfor tasker.

Både Pradas Nylon mini bag, og Balenciagas City bag er tasker, der hyppigt cirkulerer hos diverse vintageforhandlere, men hvilken taske er mon den mest efterspurgte i 2020?

Vi har allieret os med vintageforhandleren The Vintage Bar, der giver sit bud på 2020’s bedste vintagetaskekøb.

Hvilken vintagetaske er den mest efterspurgte hos jer lige nu?
“Det klassiske flet fra Bottega Veneta har gjort et kæmpe comeback, som er fortsat her i 2020, og særligt den tidløse Bottega Veneta Medium Veneta.”

Hvad gør tasken særlig?
“Den er svær at få fat i fra ny, hvor den selvfølgelig også er meget dyrere, og den er specielt populær i de mere farverige versioner, som Bottega Veneta ikke producerer længere, men som blandt andet kan købes vintage hos os. Desuden er prisen og det kvalitetsbevidste håndværk noget, der virkelig gør denne taske særlig. Den har et mere tilgængeligt prisniveau i forhold til andre eksklusive secondhand-tasker og -brands, så der er virkelig penge at spare, når man køber denne taske vintage.”

Hvorfor er den et god investering?
“Det er en klassisk taske, som kun bliver flottere med tiden på grund af dens bløde og luksuriøse nappalæder. Med denne taske er man garanteret en livslang og sikker investering, som man kan sælge igen uden at tabe penge, hvis man passer godt på den. Man får en taske i høj kvalitet, som både er tidløs og alsidig.”