Vintage boligfund: lampe og glas

Her finder du de bedste vintage fund til din bolig

Vintage fund skaber både personlighed i garderoben og i din bolig, og i disse fine vintagebutikker kan du finde de skønneste items til dit hjem

En smuk, ældre vase eller en klassisk designerstol vil med garanti give din bolig endnu mere personlighed. Vintage fund giver nemlig din bolig et særligt og charmerende touch, men det kan nogle gange være svært at finde guldet.

Derfor guider vi dig her til ni gode vintagebutikker, som er i tre forskellige priskategorier, så der er noget for enhver smag og pengepung.

Low budget

Quriosa

Hos Quriosa, som ligger på Rantzausgade i København, finder du især boliginteriør fra 1950 til 1970. Du kan ofte være heldig og finde en smuk lampe eller vase til få penge, og hvis du følger butikken på Instagram og Facebook, kan du få præsenteret butikkens varer hjemme i sofaen.

Affär

På Vesterbro i København ligger den lille hyggelige vintage- og antikbutik Affär, hvor du blandt andet kan finde fine glas, porcelænstallerkner og små møbler.

Blok Retro

Blok Retro har især fokus på keramik og porcelæn. Det betyder, at du her kan finde et hav af smukke vaser, stel og lysestager. Blok Retro har ikke en fysisk butik, men du kan finde alle deres fine items på deres Instagram, og så sender de varerne til dig.

Medium

Old

Old ligger på Nørre Farimagsgade i København, og denne vintagebutik byder både på klassiske vintage fund, men også lidt mere eksperimenterende og skæve items. Hvis du leder efter en smuk lampe, er Old i øvrigt også et godt sted at kigge.

Schack Classic

Hos Schack Classic på Frederiks Alle i Aarhus møder du et mylder af fine vintage fund. Porcelæn, møbler, lamper, keramik, glas – her er alt, hvad hjertet begærer, og ofte kan du også finde et smukt vintage smykke.

Jungle Vintage

Jungle Vintage finder du på diverse markeder og i Langeskov på Fyn, hvor de har et showroom. På Facebook og Instagram finder du også deres mange fine items, som både omfatter møbler, lamper og keramik.

Ekslusivt

Beau Marché

Beau Marché ligger på Ny Østergade i København, og stedet er både en butik og en café. I butikken finder du moderne boligdesigns, men du finder også vintage fund, som oftest stammer fra Frankrig.

Fil de fer

Fil de Fer er "drømmen om det svunde Frankrig". Her finder du klassisk fransk boliginteriør, og butikken får hele tiden nye varer hjem fra Frankrig. Du finder både møbler, lamper og forskellige former for dekorationer til hjemmet.

ND World by Dorothea Gundtoft

Dorothea Gundtoft står bag ND World, som er helt unik. Her finder du det bedste af det bedste inden for både boliginteriør, smykker og vintage mode, og her er du altid sikret nogle eksklusive klassikere.