Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Clarins-02

Sådan virker naturlige ingredienser på din hud

Hvordan får du mindre kemi og mere natur ind i dine hudplejerutiner? Vi har kigget nærmere på de mest hypede, naturlige ingredienser og guider til, hvad du skal se efter, når du vælger dine beauty-favoritter.

Bæredygtighed er ikke til at komme udenom, og det er blevet en del af hverdagen at tænke klima. Men hvad med vores hudplejeprodukter?

Vi har kigget på, hvordan du kan gøre din hudpleje-rutine mere grøn og ikke mindst give din hud et boost ved at bruge produkter med naturlige ingredienser. Læs med her og få overblik over, hvilke ingredienser du skal gå efter, og hvordan du bruger dem.

Skab den rette fugtbalance

Er din hud tør og mangler glød? Der er mange faktorer, der kan spille ind, hvis du døjer med tør hud i ansigtet. Det kan være, du oplever en ændring, når årstiderne skifter og temperaturen og luftfugtigheden ændrer sig. Eller måske har din hud ændret sig med tiden og har fået nye behov.

Heldigvis er der flere måder, du kan fugte huden på. Først og fremmest er det essentielt, at du drikker nok vand i løbet af dagen. En god tommelfingerregel er at drikke to liter vand om dagen. Herefter kan du justere efter behov.

Én ting er, hvad du kan afhjælpe indefra. En anden er, hvad du kan gøre udefra. Gode renseprodukter til din hudplejerutine morgen og aften er et must, når du skal hjælpe huden på vej til den rette fugtbalance.

Vil du gerne prioritere naturlige ingredienser i dine hudpleje-produkter har Clarins udviklet renseprodukter baseret på naturlige ingredienser som for eksempel urter fra Alperne. Prøv for eksempel Clarins’ Gentle Foaming Cleanser Soothing sammen med Toning Lotion Soothing, der lindrer, blødgør og plejer huden.

Den glatte hud kommer ikke af sig selv

Vidste du, at du skal begynde at tænke på anti-aging, når du fylder 25 år? Særligt ved den sarte hud i ansigtet er det svært at undgå, at de fine linjer viser sig med tiden. Men hvordan kan du mindske dem og samtidig få en glattere hud med færre rynker?

Udover en god renserutine er det vigtigt at holde huden blød og smidig. Det kan du gøre med en ansigtsolie, der skal bruges hver aften. Sørg for at huden rense huden, inden du bruger olien og påfør den med blide, lette tryk i ansigtet.

Prøv Clarins’ Blue Orchid ansigtsolie, der er baseret på 100 procent rene planteekstrakter som for eksempel aromatisk, æterisk patchouliolie og blå orkidé-ekstrakt. Med disse ingredienser kan du stimulere og genskabe hudens balance.

Få basen på plads

For at få det bedste resultat, når huden skal være i topform, er det vigtigt at bruge produkter, der går i dybden og ikke bare lægger sig på overfladen af huden.

En effektiv naturlig ingrediens til netop det er kiwi, der, udover sine velkendte egenskaber som for eksempel et højt indhold af vitamin C, har den gavnlige effekt, at den nærer huden i dybden. Derfor er det en god idé at kigge efter kiwi, når du vælger produkter med naturlige ingredienser.

Så er du klar til at give din hud et naturligt boost.

4 naturlige ingredienser du skal gå efter

1. Gurkemeje

Du tænker måske, at gurkemeje er noget der hører til på krydderihylden. Men faktisk er det en power-ingrediens, når det kommer til hudpleje. Gurkemeje går nemlig ind og styrker cellernes evne til at optage de gavnlige stoffer, der er i dine hudplejeprodukter. Så kig gerne efter denne naturlige ingrediens, når dine beauty-favoritter skal have en grøn opdatering.

2. Leaf Of Life

En anden velkendt plante er Leaf of Life - også kaldet Kalanchoe eller på dansk “Brændende kærlighed”. Det lyder romantisk, men faktisk er den super effektiv til at tilføre intensiv fugt til huden i ansigtet.

3. Havresukker

Udover gurkemeje og Leaf of Life, er havresukker en naturlig ingrediens, der er med til at stramme op og hjælper med at udglatte huden. Gå gerne efter den økologiske udgave.

4. Kiwi

Sidst men ikke mindst skal du kigge efter kiwien, som vi kender for dens super-egenskaber i form af et højt niveau af C-vitamin. Men vidste du, at den syrlige frugt også er god til at give næring til huden i dybden?

2021_CLEANSERS_Social_Networks_45

"Le Domaine Clarins" er Clarins’ eget område i Alperne, hvor mange af de naturlige og økologiske ingredienser høstes til både hudpleje- og make up-produkter. Foto: Olivier Löser

Fransk beauty med naturen i fokus

Er du på udkig efter hudplejeprodukter med naturlige ingredienser, skal du kigge mod Clarins. Det franske beauty-brand arbejder med naturen og planter som inspiration til udvikling af hudplejeprodukter.

Clarins har sågar deres eget område i Alperne kaldet “Le Domaine Clarins”, hvor mange af de naturlige ingredienser dyrkes og udvikles. Her er der ingen forurening i hverken luften eller jorden, hvilket betyder, at man kan høste de reneste økologiske ingredienser.

I over 65 år har Clarins været frontløbere inden for plantebaseret hudpleje. Derfor vægter de økologiske ingredienser, bæredygtig høst og fairtrade-programmer højt i deres arbejde med at udvikle nye produkter - både når det kommer til ingredienser og emballage. Læs mere her.

2021_CLEANSERS_Social_Networks_37

Foto: Olivier Löser