Film og serier

Elsker du film? Og er du vild med serier? På Costume.dk har vi fingeren på pulsen – også når det gælder de bedste film og serier. Vi opdaterer dig på de nyeste film fra Danmark og udlandet, inden de rammer biograferne, og holder dig informeret om, hvornår den næste sæson af din yndlingsserie har premiere på din favorit-streamingtjeneste såsom HBO Nordic, Netflix, Viaplay eller Amazon.

De absolut bedste film og serier i verden

Du har helt sikkert en yndlingsfilm, ikke? Det har vi på Costume.dk selvfølgelig også. Derfor har vi også samlet de bedste film, du bare må og skal kende, i flere lister her på vores site, og som giver god grund til, at det er dig, der skal hoste næste filmaften med veninderne. Eksempelvis må du ikke misse en af disse 25 fantastiske film. Det kan også være, du mangler den perfekte film til dig og din valentinsdate eller også den hyggeligste julefilm, når du er sammen med familien i juledagene.

På seriefronten guider vi dig også, hvad end det hedder must-sees i foråret eller efteråret.

Hvilken genre foretrækker du?

Ligegyldigt om du er mest til komedier, romantiske film, actionfilm, science fiction, thrillere, gysere eller en helt syvende genre, så kan de fleste blive enige om, at der intet bedre er end en filmaften.

Hvor nogle elsker at følge med i diverse reality-serier såsom Keeping up with the Kardashians og Say Yes to the Dress, foretrækker andre at blive opdateret på de nyeste dokumentarer, der informerer og chokerer. På Costume.dk guider vi dig til film og serier inden for alle genre.

Her kan du streame dine yndlingsfilm og -serier

En ting er at vide, hvilken film eller serie du gerne vil se. En helt anden ting er at finde en streamingtjeneste, der udbyder lige netop den film eller serie, du gerne vil se. På internationale streamingtjenester såsom HBO og Netflix finder du et stort udvalg af film og serier. Det er derfor altid en god ide at tage et kig her. Der er også gode chancer for at finde den film eller serie, du søger, på danske streamingtjenester som eksempelvis Viaplay og TV2 Play. Er du på udkig efter nordiske serier som Skam, er DR.dk stedet, du skal lede. På Costume.dk guider vi dig til de bedste bedste tømmermændsfilm på Netflix, film og serier, du kan se på HBO og meget mere.