Jingle Jangle på Netflix er en af årets hyggeligste julefilm for både store og små
© Netflix

5 julefilm for hele familien

Juledagenes ro nærmer sig, og det er tid til hygge hjemme i sofaen. Vi har fundet fem søde, sjove og magiske julefilm, der tager både store og små med på eventyr.

Her kan du se Lad isbjørnene danse
© PR

Lad isbjørnene danse (1990)

12-årige Lasse er lidt af en rod og ikke ligefrem fan af skolen. Det bliver der forsøgt ændret på, da hans mor i julen forlader Lasses elskede far for en rig tandlæge, der forsøger at gøre Lasse til et dydsmønster. Lasse flytter med sin mor fra faderen og ind i tandlægens store, flotte hus. Filmen skildrer, hvordan Lasse finder sig selv midt i kaos og skilsmisse – og finder hjem til sin far igen. Se eller gense klassikeren med Tommy Kenter og Anders Schoubye i hovedrollerne som far og Lasse.

Se den på Blockbuster.

Her kan du se Jingle Jangle: A Christmas Journey.
© Gareth Gatrell/NETFLIX

Jingle Jangle (2020)

En fantastisk eventyrverden vækkes til live, da legetøjsmageren Jeronicus’ (Forest Whitaker) eventyrlystne barnebarn bliver en del af hans liv, og en magisk opfindelse kan ændre deres liv for altid. Med musical-filmen Jingle Jangle har Netflix skabt et vaskeægte magisk juleeventyr.

Se den på Netflix.

Her kan du se Nøddeknækkeren og de fire kongeriger
© PR

Nøddeknækkeren og de fire kongeriger (2018)

Juleaften indser Clara, at hendes afdøde mor har efterladt hende nøglen, der afgør skæbnen for en eventyrlig verden beboet af alfer og levende legetøjssoldater. Den unge pige begiver sig derfor ud på et eventyr i landet med fire kongeriger, hvor ikke alt er, som det ser ud til. Der er nok magi til både store og små i Disneys fortolkning af E.T.A. Hoffmanns klassiker Nøddeknækkeren.

Se den på Blockbuster.

Her kan du se Far til fire i byen
© PR

Far til fire i byen (1956)

Et julebal i nisseland. En elefant, der skal med. Og et gilde i nissekongens hal. Så er mange nok med på, hvilken af de oprindelige Far til fire-fortællinger der er tale om. Far til fire i byen – der også har det alternative navn Far til fire – Til julebal i nisseland – er juleklassikeren blandt filmene om den højtelskede familie, hvor højdepunktet er den bedårende Lille Per, der i stribet pyjamas synger en af de bedst kendte danske julesange, Til julebal i Nisseland.

Se den på Blockbuster.

Krummerne 2 - Stakkels Krumme
© Regner Grasten Film

Krummerne 2 (Stakkels Krumme) (1992)

Hold jul med den originale familien Krumborg i Krummerne 2 – stakkels Krumme, hvor to røvere vil kidnappe Krumme, Krummes gave til Yrsa ender hos fru Olsen, mor vil holde en sund jul, og Grunk spiser julepynten. Så er alt, som det plejer at være.

Se den på Netflix.