pexels-anastasia-shuraeva-62354691

5 nye serier og film på Netflix, du ikke må gå glip af

Hvor mange på listen kan du sætte kryds ved?

The Sandman (5. august 2022)

Netflix har for alvor valgt at puste liv til fantasy-genren. Det nyeste skud på streaming-tjenesten er fantasy-serien The Sandman, som er skabt ud fra Neil Geimans populære tegneserie fra 1989. The Sandman har indtil videre 11 afsnit og hvert afsnit varer omkring 45 minutter, hvilket gør den til en oplagt binge-watcher. Du finder serien lige her.

Purple Hearts (29. juli 2022)

Purple Hearts handler helt kort om Cassie og Luke, der befinder sig i vidt forskellige verdener, da de beslutter sig for at gifte sig - udelukkende fordi det vil give dem begge store fordele. Som følge af en forfærdelig tragedie i militæret, bliver deres aftale dog mere og mere uklar – i takt med at følelserne bliver mere og mere klare. Find filmen lige her.

The Gray Man (22. juli)

Filmen er baseret på Mark Greaneys novellesamling fra 2009 under samme navn. The Gray Man er en vaskeægte crowd-pleaser, og er især for dig, der er vild med action film - eller med Ryan Gosling. I vaskeægte action-man stil spiller Ryan Gosling rollen som professionel lejemorder for CIA. Der er ikke sparet på budgetterne, når vi taler om actionspækkede scener, eksplosioner og meget mere. Du kan finde filmen lige her.

My Next Guest Needs No Introduction (sæson 4) (27. maj 2022)

Du kender den måske allerede. My Next Guest Needs No Introduction med David Letterman, som må være på toplisten over de talkshows i verden, der har fået besøg af de mest berømte stjerner. Kanye West, Dave Chapelle, Cardi B, Billie Eilish og den tidligere amerikanske præsident Barack Obama er blot en håndfuld af de mange navne, som det er lykkedes at få med i det populære talkshow. Hvis du endnu ikke har fået set det, har du hele 4 underholdende sæsoner til gode. Find dem lige her.

Bling Empire (sæson 2) 13. maj 2022

Bling Empire er et realityshow, der portrætterer et elitært jetsetliv fyldt med overflåd og prestige. Ligesom de fleste andre realityshows er intriger og drama omdrejningspunktet for seriens handling – og dertil hører naturligvis et overvæld af dyre biler, designervarer og overdådige fester. Bling Empire vil nok gå under kategorien 'tomme kalorier' for mange, men den kan ikke desto mindre fungere på samme måde, som så meget andet reality. Se sæson 2 af Bling Empire lige her.