© The New York Times / TV2

6 anbefalinger til dig, der har set Framing Britney Spears

Kan du ikke få nok af Britney Spears? Her er 6 anbefalinger til din weekend.

For mindre end en måned siden udgav New York Times dokumentaren Framing Britney Spears, og den er siden strøget til tops på seerlisterne. Senest vakte dokumentaren stor virak blandt Britney-fans herhjemme, da TV2 i midten af februar kunne sende dokumentaren til de danske seere.

Filmens popularitet kommer nok ikke som en overraskelse: Den kendte og højtelskede popstjernes liv har længe vakt stor interesse blandt fans, men også efterladt mange ubesvarede spørgsmål om hendes personlige liv og det komplicerede forhold til faren, Jamie Spears, hvilket har fået fans verden over til at kæmpe for Britney Spears' juridiske løsrivelse fra sin far under hashtagget #FreeBritney.

Den nye dokumentar går til bunds i sagen og giver nye perspektiver på Britneys liv og berømmelse – men har filmen efterladt dig endnu mere nysgerrig end før, er der heldigvis masser af steder, hvor du kan få endnu mere Britney Spears. Vi giver vores seks bedste kulturanbefalinger her.

Håndplukket til dig

Podcasts

It’s Britney, Bitch!
Hvis du trænger til at catche op på din Britney Spears-trivia, er podcasten It’s Britney, Bitch! det perfekte sted at starte. Podcasten gennemgår i kronologisk rækkefølge Britneys liv og karriere med fokus på et nyt, spændende år i hvert afsnit. Det kan måske lyde som en lidt stor mundfuld, men showets værter og dedikerede Britney-fans, T. Kyle og Bradley Stern, gør gennemgangen til en underholdende oplevelse med deres humoristiske indfald.

Podcasten kan høres på Apple Podcasts eller Play Music-appen på Android.

Britney’s Gram
Podcasten, der startede hele. I denne podcast, hvis værter også bliver interviewet i Framing Britney Spears, gennemgår de to komikere Tess Barker og Barbara Gray hver uge Britneys seneste Instagram-posts. Samtalen omhandler både fanviden, men berører også nyheder omkring Britneys retssager mod sin far, Jamie Spears.

Podcasten har sin egen hjemmeside af samme navn, hvor du kan streame alle episoder.

Håndplukket til dig

Bog om Britney Spears

Læs mere om Britneys liv i bogen Heart to Heart.

© Amazon.com

Bøger

Heart to Heart (2000)
I denne bog kaster Britney Spears sammen med sin mor, Lynne Spears, et blik tilbage på de første år af sin fantastiske karriere. De afdækker emner som kærlighed, familie og karriere og giver dig et interessant indblik i vejen til toppen.

Britney Spears, Heart to Heart ca. 184 kr. hos Amazon.com

Through the Storm (2008)
Through the Storm er en selvbiografi skrevet af Britneys mor, Lynne Spears, tilbage i 2008. Selvom den er skrevet fra Lynnes perspektiv, dækker den en stor del af hendes døtres – herunder Britneys – liv, og man får et intimt indblik i den svære periode, som Britney gennemgik med de mange medieskandaler tilbage i 2008.

Lynne Spears, Through the Storm ca. 86 kr. hos Amazon.com.

Britney Spears dokumentar

Fra dokumentaren Britney: For the Record.

© Radical Media/ MTV

Dokumentarer

Britney: For the Record (2008)
En anden dokumentar, du kan kaste dig ud i, er Britney: For the Record – en film lavet af Britney Spears’ eget team. Den udkom tilbage i 2008 i forbindelse med hendes officielle rebranding og comeback. Her ser vi for første og eneste gang Britney fortælle om det komplicerede forhold til sin far og hans juridiske forbindelse til hende. Selvom filmen har til formål at vise en ny version af Britney med masser af overskud, afslører den også de store udfordringer, hun stadig står midt i.

Læs mere om Britney: For the Record her.

Stages: Three Days in Mexico (2003)
Denne dokumentar følger Britney på hendes turné tilbage i 2002 og hendes kamp mod medierne. Filmen giver et skræmmende, men interessant indblik i, hvordan Britney Spears allerede i de tidlige stadier af sin karriere var påvirket af ensomhed og presset ved at være en ung popstjerne.

Læs mere om Stages: Three Days in Mexico her.