Say Yes to the Dress Kanal 4
© Say Yes to the Dress – Danmark

Alt, du skal vide, om Say Yes to the Dress – Danmark

Kjoledesigner Jesper Høvring er klar til at klæde danske brude på i Say Yes to the Dress. Se traileren, og læs alt om programmet her

Det populære TLC-format Say Yes to the Dress har i ti år fået kvinder over hele verden til at side klinet til skærmen. Nu er programmet endelig landet i Danmark, hvor den anerkendte kjoledesigner Jesper Høvring skal hjælpe med at opfylde en række forventningsfulde brudes største drømme.

Say Yes to the Dress er et virkelig fint og sjovt format, og jeg glæder mig til at møde en masse skønne og forventningsfulde brude fra hele landet. Et bryllup er en fantastisk begivenhed, og næst efter ‘ja’et’ og en dato, så er den perfekte kjole noget af det, de fleste brude går allermest op i. Og ligger utrolig mange følelser i,” udtaler Jesper Høvring.

Programmet er optaget i Vejle i butikken Panayotis, der har solgt brudekjoler i mere end 50 år. Jesper Høvring har designet kjoler i 20 år, så de danske brude har fået den bedste mulige ekspertise i jagten på deres drømmekjole.

Og hjælpen er kærkommen, da en brudekjole er meget mere end blot end kjole. Der er mange følelser forbundet med kjolevalget til den store dage, og programdirektør hos Discovery Networks, Anne Garlich, forsikrer, at Say Yes to the Dress kommer hele følelsesregistret igennem:

“I Say Yes to the Dress møder vi forventningsfulde kvinder, når de skal finde kjolen for livet. Vi jubler, græder og græmmes sammen med dem, når de prøver sig frem. For det her er mere end bare en kjole – det er begyndelsen på et nyt kapitel,” forklarer hun.

Say Yes to the Dress har premiere 5. februar klokken 21 på Kanal 4 og DPlay.