Chick-flicks til dine tømmermænd

Dagen derpå kalder på en god film, der kan lette hovedpine og humør. Det kræver den rette dosering af spænding, kærlighed og forudsigelighed, som du altid finder i en god chick-flick. Vi har genset tre klassikere, som med garanti løfter stemningen - du kan finde dem på Disney+. Happy ending, ja tak.

PRETTY WOMAN

Pretty Woman er nok den største chick-flick af dem alle. De fleste har nok set den mere end én gang, og her på redaktionen er vi flere, der har set den flere gange, end vi kan huske. En moderne Askepot-historie om den ikke-ulykkelige, men dog fattige (og smukke og kloge) prostituerede, der besnærer den følelseskolde, ældre (men ikke klam gammel) milliardær og efter en del forvinklinger (selvfølgelig) ender med at redde dem begge. Pretty Woman med Julia Roberts og Richard Gere er bare i en liga for sig.

Vi elsker også Julia Roberts i Notting Hill, Min Bedste Vens Bryllup og Spis, Bed, Elsk.

© Disney+

THE DEVIL WEARS PRADA

The Devil Wears Prada er den ultimate 'jeg-skal-nok-vise-jer-allesammen-hvad-jeg-kan' eventyr. Som den grimme ælling starter Anne Hathaway en beskeden karriere som anden-assistent på et mondænt modemagasin iført umoderne stangtøj og ender som første-assistent (!) i Chanel fra top til tå. I takt med at hun udfolder sin ydre svane, giver hun samtidig los på egen moral og drømme, men er det virkelig dét værd? Vi skal ikke afsløre det her, men vi ved jo godt, at du har set den, så du kender nok slutningen.

Anne Hathaway er gansk vist chick-flick stjernen, men Merryl Streep er også ganske forrygende som Djævlen i Prada.

Vi elsker også Anne Hathaway i The Intern, The Hustle og Ocean's 8.

CONFESSIONS OF A SHOPAHOLIC

Confessions of a Shopaholic handler om det benhårde arbejde for succes og drømmen om jobbet på et modemagasin i New York. Den skønne, men økonomisk uansvarlige Becky spillet af Isla Fisher, kan ikke lade være med at shoppe og drømmer om at skrive for et modemagasin i New York. For at få råd til sit store tøjforbrug ender hun med at skrive en økonomisk klumme for et søsterblad. Klummen bliver et hit og hun falder for den flotte chef, men der er selvfølgelig alle mulige udfordringer, der skal overkommes, før vi når til den lykkelige slutning. Becky er selvfølgelig ret irriterende på en Bridget Jones-agtig facon, men Isla Fisher er nærmest umuligt ikke at have sympati for.

Vi elsker også Isla Fischer i Keeping Up With the Joneses, Bachelorette og Godmothered.