Fra filmen 'The First Monday in May'
© Magnolia Pictures

Danmark har fået en ny streamingtjeneste fyldt med filmperler

Kun de bedste danske og internationale titler udvælges til en ny platform, som gør det nemt at streame spillefilm

Danmark er blevet en streamingtjeneste rigere. Med visionen om at gøre kvalitetsfilm lettilgængelige har Filmlounge.dk samlet de bedste film fra hele verden, så du nemt kan læne dig tilbage i sofaen og få en god kulturoplevelse.

For at sikre et inspirerende kvalitetsindhold er alle film på Filmlounge nøje udvalgt og særligt kurateret til tjenesten. Her udvælges de bedste film på baggrund af anmeldelser fra velanerkendte danske og udenlandske nyhedsmedier, og tjenesten vil på den måde garantere film i topklasse.

Streamingtjenesten kræver ikke abonnement, i stedet betaler du for de film, du ser. Vi har bedt kvinden bag tjenesten, Pernille Munk Skydsgaard, om at komme med sine tre anbefalinger:

3 gode film, du skal se

Min Far Toni Erdmann er en af mine yndlingsfilm. En rørende, sjov og stærk film om at være moderne kvinde og en helt igennem fantastisk fortælling om forholdet mellem far og datter. Filmen er skabt af den kvindelige instruktør Maren Ade og tog anmeldere og publikum med storm ved premieren i 2016.”

The First Monday in May er en spændende modedokumentar, der giver indblik i arbejdet med kuratering af mode som kunstart. Den første mandag i maj holder New York-museet The Met gallashow. Her er alle haute couture-designerne til

Marshland er en af de stærkeste og flotteste thrillers, jeg kender. Filmen er spansk og er både åndeløst spændende, smukt filmet og visuelt gennemført. En ny klassiker.”