Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

tømmermændsfilm netflix © Clueless

De 10 bedste Netflix-film til en dag på sofaen

Sæt dig til rette i sengen og nyd, at du blot skal trykke play. Listen indeholder både hjertevarmere, romantiske komedier og thrillere.

Vi har sammensat en liste til dig, der har en dag på sofaen i vente. Find din favorit mellem alt fra hjertevarme og romantiske komedier til thrillere. Sæt dig godt til rette, find dine yndlingschips frem og nyd, at du blot skal trykke play.

Er du mere til serier? Så se vores liste over de 15 bedste serier på Netflix.

1. Clueless

Den ultimative ungdomsfilm er altid garant for et godt grin, masser af fantastiske outfits og en mulighed for at slå hjernen fra.

Clueless følger den populære og overfladiske Cher (Alicia Silverstone), der bruger det meste af sin tid på at shoppe og lege matchmaker, hvilket der både kommer sjove situationer og geniale replikker ud af.

Se den, hvis du har lyst til en ungdomsfilm, der på finurlig vis samtidig er en parodi på genren.

2. Nu eller aldrig

Carter og Edward har begge kræft og deler hospitalsstue, men de er langt fra klar til at sige farvel til livet – de har nemlig mange ting, de skal nå først. Sammen lægger de en plan, og hurtigt kommer de i gang med at realisere deres drømme.

Se den, hvis du er klar på et inspirerende og varmt komediedrama, der presser lidt på tårekanalerne.

3. Til jackpot os skiller

Cameron Diaz og Ashton Kutcher spiller to fremmede mennesker, som efter en festlig nat i Las Vegas vågner op i samme seng – og er blevet gift. Problemet bliver kun større, da de finder ud af, at de tilmed har vundet en masse penge.

Se den, hvis du er til humor, underholdning og romantiske komedier.

4. Limitless

Thriller fra 2011 med Bradley Cooper i rollen som den unge forfatter Eddie Morra, der lider af en kronisk skriveblokade. En dag får han chancen for at prøve det nye kemiske stof NZT, som giver ham en enestående evne til at fokusere mentalt, men som viser sig at være ret vanedannende.

Se den, hvis du er til actionthrillere, fantasy og selvfølgelig lækre Bradley Cooper.

5. De urørlige

Stenrige Philipe (Francois Cluzet) er lam og ansætter derfor den småkriminelle Driss (Omar Sy) som hjælper. Dette udvikler sig til et helt særligt venskab, der ændrer livet for dem begge.

Se den, hvis du har lyst til at blive rørt til tårer og få et nyt perspektiv på livet.

6. The Reader

Denne film har scene i efterkrigstidens Tyskland, hvor teenageren Michael (David Kross) indleder et passioneret forhold med den langt ældre Hanna (Kate Winslet). 10 år senere studerer Michael jura, og her møder han igen Hanna, der nu er anklaget for at have handlet i nazisternes favør under anden verdenskrig.

Se den, hvis du har lyst til en film, der giver lidt at tænke over.

7. Venskab med fryns

Emma (Natalie Portman) og Adam (Ashton Kutcher) er bollevenner, som har det fint med deres åbne forhold. De vil egentlig ikke være kærester, men følelserne begynder pludselig at vokse sammen og gøre forholdet mudret.

Se den, hvis du er til komedier, romantik og film, hvor du bare skal slå hovedet helt fra.

8. Tømmermænd i Vegas

Hvis du døjer med moralske tømmermænd efter en lidt for festlig aften, kan du blive trøstet af at se på nogle, der står i en langt værre situation. Fire venner skal holde en uforglemmelig polterabend i Las Vegas, men ender med at miste både gommen og alle minder om, hvordan han forsvandt.

Se den, hvis du er til bramfri komik og trænger til at få gang i lattermusklerne.

9. Sierra Burgess is a loser

Sierra Burgess (Shannon Purser) er en klog og charmerende pige, der dog ikke har den store anseelse blandt de andre elever på skolen. Da naboskolens toptrænede sportsfyr en dag sender hende en sms ved en fejl, opstår en virtuel romance mellem de to – problemet er blot, at han tror, han skriver med en anden.

Se den, hvis du har lyst til en romantisk teenagefilm med meget på hjerte.

10. Young adult

Mary (Charlize Theron) er en succesfuld coming-of-age forfatter, der vender tilbage til sin hjemby for at deltage i et babyshower. Filmen minder umiddelbart mest om en komedie, men hovedkarakteren gemmer på dystre hemmeligheder, der med tiden bliver mere og mere synlige for beskueren.

Se den, hvis du er til film, der behandler psykiske emner med en vis form for lethed.