tømmermændsfilm netflix
© Clueless

De 10 bedste Netflix-film til en dag på sofaen

Sæt dig til rette i sengen og nyd, at du blot skal trykke play. Listen indeholder både hjertevarmere, romantiske komedier og thrillere.

Vi har sammensat en liste til dig, der har en dag på sofaen i vente. Find din favorit mellem alt fra hjertevarme og romantiske komedier til thrillere. Sæt dig godt til rette, find dine yndlingschips frem og nyd, at du blot skal trykke play.

Er du mere til serier? Så se vores liste over de 15 bedste serier på Netflix.

1. Clueless

Den ultimative ungdomsfilm er altid garant for et godt grin, masser af fantastiske outfits og en mulighed for at slå hjernen fra.

Clueless følger den populære og overfladiske Cher (Alicia Silverstone), der bruger det meste af sin tid på at shoppe og lege matchmaker, hvilket der både kommer sjove situationer og geniale replikker ud af.

Se den, hvis du har lyst til en ungdomsfilm, der på finurlig vis samtidig er en parodi på genren.

2. The Incredible Jessica James

Jessica, der bor i Brooklyn og forsøger at slå igennem i teaterverdenen, har netop fået knust sit hjerte. Det samme har Boone, der for nylig er blevet fraskilt. De to ender på en date, der starter ud som en katastrofe, men senere viser sig at blive startskuddet for et smukt venskab. The Incredible Jessica James har charme som få andre film, hvilket gør den perfekt til en hyggelig dag på sofaen – og alene scenerne med de mange akavede Tinder-dates, som Jessica gang på gang affejer med rappe replikker, gør filmen et kig værd.

3. Til jackpot os skiller

Cameron Diaz og Ashton Kutcher spiller to fremmede mennesker, som efter en festlig nat i Las Vegas vågner op i samme seng – og er blevet gift. Problemet bliver kun større, da de finder ud af, at de tilmed har vundet en masse penge.

Se den, hvis du er til humor, underholdning og romantiske komedier.

4. The Old Guard

I actionfilmen The Old Guard kommer fire personer i søgelyset, da man opdager, at de i virkeligheden er udødelige krigere, som har beskyttet menneskeheden i århundreder. Men netop som krigergruppen får kontakt men en ny udødelig, viser det sig, at deres mystiske kræfter måske er ved at falde i de forkerte hænder.

5. De urørlige

Stenrige Philipe (Francois Cluzet) er lam og ansætter derfor den småkriminelle Driss (Omar Sy) som hjælper. Dette udvikler sig til et helt særligt venskab, der ændrer livet for dem begge.

Se den, hvis du har lyst til at blive rørt til tårer og få et nyt perspektiv på livet.

6. How to Lose a Guy in Ten Days

Inden Matthew McConaughey landede anmelderroste roller i mere alvorlige film som Interstellar, The Wolf of Wall Street og Dallas Buyers Club, slog han sine folder i romantiske komedier. How To Lose A Guy In Ten Days er et klassisk eksempel på sådan en rolle, hvor McConaughey indgår et væddemål om, at han kan få enhver kvinde til at forelske sig i ham. Samtidig skal Andie (Kate Hudson) forsøge at få en fyr til at droppe hende på ti dage. De modstridende mål er selvsagt en ulempe for forholdet imellem de to, og resultatet er en mindeværdig romantisk komedie.

7. Venskab med fryns

Emma (Natalie Portman) og Adam (Ashton Kutcher) er bollevenner, som har det fint med deres åbne forhold. De vil egentlig ikke være kærester, men følelserne begynder pludselig at vokse sammen og gøre forholdet mudret.

Se den, hvis du er til komedier, romantik og film, hvor du bare skal slå hovedet helt fra.

8. Gone Girl

På Nick og Amys bryllupsdag melder Nick sin kone savnet. Politiets efterforskning og mediernes søgelys sætter i gang, og Nicks fortælling om, at parret havde et lykkeligt ægteskab, begynder at smuldre – og det tager ikke lang tid, før hans løgne begynder at indhente ham og får alle til at stille spørgsmålet: Har Nick myrdet sin kone?

9. Sierra Burgess is a loser

Sierra Burgess (Shannon Purser) er en klog og charmerende pige, der dog ikke har den store anseelse blandt de andre elever på skolen. Da naboskolens toptrænede sportsfyr en dag sender hende en sms ved en fejl, opstår en virtuel romance mellem de to – problemet er blot, at han tror, han skriver med en anden.

Se den, hvis du har lyst til en romantisk teenagefilm med meget på hjerte.

10. Me before you

26-årige Louisa har ingen kurs i tilværelsen og hopper fra det ene job til det andet for at få økonomien til at hænge sammen. Hun bliver dog først for alvor udfordret, da hun skifter til en nyt job, hvor hun skal passe og pleje den velhavende, unge bankmand Will Traynor, som er blevet lam fra halsen og ned efter en tragisk ulykke og efterfølgende har mistet meningen med livet. Altså lige indtil den dag, hvor Lou dukker op og sætter sig for at vise ham, hvorfor livet fortsat er værd at leve. En sød historie om at finde ud af, hvad livet egentlig går ud på.