Denne scene blev fjernet fra Sex and The City
© Sex and The City

Denne scene blev slettet fra Sex and the City

Sex and the Citys skabere skubbede grænser inden for serieverdenen, men denne scene var alligevel for grænseoverskridende til at se dagens lys

20 år er gået, siden HBO's kultserie Sex and the City så dagens lys, og der er stadig scener, som kan få seerne til at krumme tæer over de fire veninders eskapader.

Og selvom HBO bestemt ikke var sarte, hvad angik nøgenhed, sex eller sprogbrug i serien, så var der enkelte tilfælde, hvor produktionsselskabet var nødsaget til at sætte foden ned. Dette gjorde sig blandt andet gældende i seriens første sæson, i afsnittet The Monogamists, hvor en scene blev taget ud, da dens indhold var for stødende.

Scenen, som blev fjernet, var en forlængelse af en anden scene i afsnittet, hvor Charlotte (Kristin Davis) dater en mand ved navn Michael (Jack Koenig), som har en golden retriever. Hver gang Charlotte og Michael er sammen, forsøger han at skubbe hendes hoved ned mod hans ædlere dele, hvilket til sidst får Charlotte til at protestere.

“I den sidste scene fortæller Charlotte ham endelig, at hun er fornærmet over hans insisteren på oralsex. Hun anklager ham for kun at kunne lide hende på grund af det, og stormer ud,” fortæller Darren Star, skaberen af Sex and the City, til Vanity Fair.

“Jeg kan slet ikke forstå, at vi tænkte på at lave scenen”

Dette er slutningen på scenen, som publikum kender den, men oprindeligt skulle den ikke ende her.

“[Efter Charlotte er stormet ud] kommer hun tilbage og ser, at hans hund er gået ned på ham,” forklarer Star om den slettede scene.

Ligeså forargede, som seerne ville have været over scenen, ligeså forundret er forfatter og producer Amy B. Harris over, at scenen overhovedet blev filmet:

“Det er lidt skræmmende, at vi filmede det. Vi filmede ham smøre sig selv ind i peanutbutter, og at Charlotte kommer ind igen og beklager sit udbrud, og herefter ser, hvad der foregår ... Jeg kan ikke forstå, at vi overhovedet tænkte på at lave scenen.”

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF