Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Normal people marianne og Connell © WENN

Eksklusivt videointerview med Connell og Marianne fra Normal People

De talentfulde skuespillere åbner op om sexscenerne, ligheder med deres karakterer og seriens store succes.

Er du også helt forgabt i den irske hitserie Normal People?

Serien er baseret på Sally Rooneys prisbelønnede succesroman af samme navn og handler om Marianne Sheridan og Connell Waldron, der bevæger sig ind og ud ad hinandens liv fra de er teenagere og op gennem universitetsårene. Sporty Connell er populær, men kompleks og følsom under det flotte ydre. Marianne er derimod enspænderen, der gemmer sin usikkerhed bag smarte replikker og skarpe comebacks.

Her på redaktionen er vi vilde med den romantiske og rørende dramaserie. Foruden at være en medrivende kærlighedshistorie tager Normal People vigtige emner som ensomhed, mobning, depression, klasseforskelle og mandlig skrøbelighed op. Med sine realistiske sexscener, der ikke altid forløber let eller uden akavet stilhed, et serien også et forfriskende pust.

Hvis du ikke allerede har set alle 12 afsnit, kan du se dem på DR TV.

Costume har fået et eksklusivt interview med de to talentfulde skuespillere, Daisy Edgar-Jones og Paul Mescal, som du i videoen kan lære bedre at kende. Interviewet er lavet af journalist Tina Jøhnk Christensen.

Se videoen herunder.