© NETFLIX

Elskede du også Bridgerton? Så skal du glæde dig til denne serie

Lige siden det sidste afsnit af 'Bridgerton' kørte over skærmen, har vi savnet det royale drama, forelskelserne, traditionerne og skandalerne – men nu er der endelig godt nyt.

Hvis du var lige så vild med den britiske dramaserie Bridgerton, som vi var, kan du godt begynde at glæde dig. Netflix har nemlig netop løftet sløret for, at vi ikke blot kan se frem til en anden, tredje og fjerde sæson af den populære serie, men også en helt ny spinoff-fortælling inden for samme univers.

Shonda Rhimes, der er producer på Bridgerton, er ifølge Variety i gang med at skrive en helt ny serie om dronning Charlotte, der i Bridgerton spilles af Golda Rosheuvel. Serien vil tage udgangspunkt i dronningens ungdomsår, hvor vi også vil møde yngre versioner af blandt andre Violet Bridgerton og Lady Danbury, som vi stiftede bekendtskab med i første sæson.

© NETFLIX

Håndplukket til dig

Det er endnu ikke afsløret, hvem der skal spille den unge dronning Charlotte, eller hvornår den nye spinoff-serie har premiere – men man kan forestille sig, at der vil være lidt ventetid, da holdet bag Bridgerton først er ved at optage anden sæson nu.

Har du endnu til gode at se Bridgerton, skal du blot forestille dig en nyfortolkning af Gossip Girl, som har scene i 1800-tallets England. Bridgerton opnåede stor popularitet blandt Netflix' seere og nåede i løbet af den første måned efter premieren i slutningen af 2020 ud til hele 82 millioner brugere – et imponerende tal, der gør serien til den mest sete på streamingtjenesten nogensinde.